Zvezda sa Rodićem i Ivanićem putuje u Češku

Vreme čitanja: 2min | sre. 09.12.20. | 09:46

U avionu i El Fardu Ben

Trener Crvene zvezde Dejan Stanković imaće mnogo manje muka prilikom sastavljanja startne postave za poslednji evropski duel ove godine, protiv Libereca u Češkoj. Srpski šampion će na put krenuti sutra, što jasno pokazuje da utakmica sa timom Pavela Hoftiha nema rezultatski značaj, ali daleko od toga da crveno-beli neće imati motiva.

Tri boda u Češkoj predstavljala bi sjajan završetak vrlo dobre epizode na međunarodnoj sceni, koju je pokvario samo remi i ispadanje u penal seriji protiv kiparske Omonije. Crveno-beli će imati ulogu blagog favorita u Češkoj, i zbog poslednjih informacija vezanih za igrački kadar.

Izabrane vesti

Ponovo će Crvena zvezda igrati bez najboljeg igrača Aleksandra Kataija, ali će u avionu za Češku biti Milan Rodić i Mirko Ivanić. Standardni levi bek se oporavio od virusa korona i od prošle srede redovno trenira, dok je Ivanić sanirao povredu lista. I dalje postoji mala dilema hoće li tandem proverenih igrača ponovo biti u startnoj postavi. O tome će sud dati stručni štab Crvene zvezde kada još jednom proveri kondicionu spremnost crveno-belih.

Takođe, u avionu za Češku biće i El Fardu Ben... Reprezentativac Komorskih Ostrva je propustio gostovanje u Užicu zbog umora i čestih putovanja. Odlučeno je da se odmori i u dobrom raspoloženju dočeka odlazak u Liberec.

Sve ukazuje da će Crvena zvezda ponovo igrati sa trojicom štopera, odnosno da su ispred Milana Borjana sigurni Pankov, Milunović i Degenek. Na desnoj strani biće Milan Gajić, a na levoj povratnik Milan Rodić, mada kao opcija i dalje stoji Aleksa Vukanović.

Sigurni u veznom redu su Kanga i Sanogo, ispred bi trebalo da deluju Mirko Ivanić i El Fardu Ben. Napad će predvoditi Dijego Falčineli. Otvoreno je još jedno mesto u vezi koje će popuniti neko od mlađih snaga Veljko Nikolić ili Njegoš Petrović.


tagovi

Milan RodićMirko IvanićEl Fardu Ben

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara