(©Reuters)
(©Reuters)

Bleki stena notingemske šume

Vreme čitanja: 1min | pet. 04.10.24. | 19:23

Lepo priznanje za srpskog reprezentativca

Protiv Bornmuta (1:1) u prvom kolu Premijer lige ove sezone Nikola Milenković nije imao pravo nastupa zbog suspenzije s kojom je stigao iz Fjorentine, ali je u narednim mečevima pokazao da su u Notingem Forestu napravili odličan potez kada su odlučili da izbroje nešto više od 14.000.000 evra za kupovinu srpskog reprezentativca.

Svih pet mečeva Premijer lige u kojima je nastupio, srpski reprezentativac je bio na terenu od prvog do poslednjeg mintua. Sjajan utisak ostavio je na početku svog mandata u engleskom klubu, značajno doprinevši velikoj pobedi nad Liverpulom u gostima (1:0), a navijači su umeli to da prepoznaju i nagradili ga izborom za najboljeg igrača kluba u septembru.

Izabrane vesti

Tokom tri utakmice igrane devetog meseca u godini, Milenković je pomogao Notingem Forestu da osvoji četiri boda u susretima sa Liverpulom (1:0) i Brajtonom (2:2), dok je Fulam bio nerešiva enigma za Šumare (0:1), ali ne krivicom srpskog štopera pošto je Muriljo skrivio penal koji je realizovao Raul Himenez.

Kao popularni strip junak Blek Stena nosi se srpski štoper sa svojim rivalima od dolaska u Premijer ligu, a navijači to umeju da cene.

Biće ovo priznanje dodatan podstrek Nikoli Milenkoviću i za predstojeće reprezentativne obaveze, odnosno duele Srbije sa Švajcarskom (12. oktobra) i Španijom (15. oktobra) u Ligi nacija.


tagovi

Nikola MilenkovićNotingem ForestPremijer liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara