Gelor Kanga (©Starsport)
Gelor Kanga (©Starsport)

Zvezda kaznila Kangu

Vreme čitanja: 2min | čet. 17.12.20. | 15:36

U Ljutice Bogdana ipak tvrde da nema ni govora o rastanku

Sukob sa šefom stručnog štaba, pa pretnje Dejana Stankovića da će ga odstraniti iz tima, sve do incidenta na aerodromu kada je nasrtao na carinike. Gelor Kanga je, znali su to u Crvenoj zvezdi i pre no što su ga letos vratili u Ljutice Bogdana, tempirama bomba koja samo čeka da detonira. I ovog puta će zbog svojih grehova biti kažnjen, ali kako navode crveno-beli: nema govora o prevremenom rastanku sa igračem čiji ugovor traje do 2023. godine.

Kako se navodi u Zvezdinom saopštenju...

Izabrane vesti

Povodom informacija o verbalnom sukobu šefa stručnog štaba našeg kluba Dejana Stankovića i igrača Gelora Kange, Crvena zvezda želi da pojasni situaciju kako bi se prekinula sva nagađanja. Sukoba u ekipama uvek ima i biće ih. Ne postoji klub i ekipa imuni na tako nešto. Ipak, nećemo dozvoliti da ovo utiče na ekipu. Razgovarali smo sa Kangom i biće shodno klupskom pravilniku kažnjen, shvatio je grešku i prihvatio odluku. On ima ugovor sa Crvenom zvezdom na tri godine i nastavljamo dalje zajedno“.

Pitanje je samo koliko je Stanković saglasan sa ovakvim stavom, kad je u glavi očigledno već otpisao fudbalera iz Gabona. Strogo s fudbalske strane, pitanje je da li Stanković od Kange ima više štete ili koristi?

S druge strane, uprava kluba sebi ni ne sme da dozvoli da razmišlja samo o terenu, no mora da misli i o finansijama, a najgori trenutak za prodaju je – posle odstranjivanja igrača iz tima. Klupsko rukovodstvo moraće u ovom slučaju da primeni adekvatne diplomatske mere kako bi se situacija smirila...

Bar dok se ne pojavi neko ko je spreman da preuzme rizik sa Kangom. I da za to plati.



tagovi

FK Crvena zvezdaDejan StankovićGelor Kanga

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara