Vladan Milojević pred finale Kupa: Vojvodina kompaktna, vežbali smo penale

Vreme čitanja: 2min | pon. 20.05.24. | 13:31

„Oni imaju automatizme“, poručio je trener crno-belih

Fudbaleri Crvene zvezde su već postali šampion Srbije, dok sada imaju i meč finala Kupa protiv Vojvodine u Loznici, gde će pokušati da dođu do nove duple krune. Meč sa timom iz Novog Sada je na programu u Loznici (20,15, časova) na vrlo verovatno rasprodatom Lagatoru.

Pred ovaj meč, trener Crvene zvezde Vladan Milojević istakao je da očekuje zanimljiv meč, dok je prvo pričao o bivšim igračima Crvene zvezde koji igraju u Vojvodini. Reč je o Vukanu Savićeviću, Njegošu Petroviću, Aleksi Vukanoviću, Stefanu Đorđeviću i Andriji Raduloviću.

Izabrane vesti

„Radi se o igračima koji su ostavili trag u Crvenoj zvezdi, svako na svoj način. Oni će sigurno igrati za svoj klub. Vojvodina ima odlične pojedince, u poslednje vreme igraju zaista dobro, u odličnom su momentumu. Moramo da obratimo pažnju na Vojvodinu kao celinu, a ne samo na pojedince“.

Potom se osvrnuo na način igre koji neguje Vojvodina.

„Igraju dobro, kompaktno, imaju svoje mehanizme. Vojvodina ne može nikad da se gleda kroz pojedince, uvek mora da se posmatra kao tim. Obratićemo pažnju na ekipu, a određeni igrač se uvek istaknu“.

Upitan je i o penalima.

„Pred nama je finale Kupa, bićemo pripremljeni za sve situacije, pa i jedanaesterce“.

Nije hteo da otkrijee ko će od bonus igrača izaći na teren.

„Videćemo“.

Na kraju, pričao je o činjenici da se igra u Loznici.

„Očekujem dobru atmosferu. Imam informacije da je Lagator lep stadion, kao i da je teren dobar. Sjajno je što možemo da se pohvalimo novim stadionima u Loznici, Zaječaru i Leskovcu, svaka čast na tome državi i Fudbalskom savezu Srbije. Biće nam čast da igramo na tako lepom zdanju“.



tagovi

Vladan MilojevićKup Srbije

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara