TREĆA SMENA: Uzbudljivo u Kopa Sudamerikana, Gremio overava četvrtfinale Kupa Brazila, igra se u Ekvadoru, Kolumbiji i Venecueli

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

Izabrane vesti

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Emelek je iznenadio u gostima Union u prvom meču šesnaestine finala Kopa Sudamerikane. Bilo je 1:0 za klub iz Ekvadora. Ekipa iz Santa Fea je počela sezonu u Liga kupu Argentine remijem bez golova protiv Arsenala. Gosti za 180 minuta nisu zatresli mrežu. U prvom meču u Argentini prošle nedelje pobedu Ekvadorcima doneo je urugvajski napadač Fakundo Barselo.

ESTUDIJANTES MERIDA – KOGUIMBO, 23.15

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Čileanski Koguimbo je na pragu naredne runde u drugom po rangu takmičenju u Južnoj Americi pošto je dobio na svom terenu venecuelanski Estudijantes sa 3:0. Domaćin će imati težak zadatak da stigne tri gola minusa. Za vikend je poražen u domaćem šampionatu od Lare sa 1:0. Koguimbo je na svom terenu odigao 1:1 sa Union Espanjolom u čileanskoj Primeri.

INDEPENDIJANTE DEL VALE – DEPORTIVO KUENKA, 01.00

(Fudbal, Ekvador)

Deportivo Kuenka je posle poraza na premijeri šampionata Ekvadora od LDU Kita sa čak 5:0 osvojio sedam bodova u prethodna tri kola. Domaćin je loše počeo prvenstvo, ima samo tri boda iz četiri kola. Indepentijente del Vale je dobio tri od poslednje četiri utakmice protiv Kuenke.

PORTUGESA – ZAMORA, 01.00

(Fudbal, Venecuela)

Oba tima su loše počela šampionat u Grupi B venecuelanske Aperture. Portugesa je bez pobede u prva tri kola sa samo dva boda, dok Zamora ima dva poraza i pobedu, a na sve tri utakmice rezulatat je bio 1:0. Tradicija je na strani Zamore koja je dobila poslednja četiri meča protiv Portugese.

ŽUVENTUD – GREMIO, 01.15

(Fudbal, Kup Brazila)

Prošle nedelje u prvom meču osmine finala Kupa Brazila, Gremio je pobedio drugoliagaša sa 1:0: Tim iz Porto Alegrea ostasje favorit, ali šansu za prolazak među osam najboljh timova u ovom takmičenjeu traži i trenutno četvrtoplasirani tim Serije B. Neverovatan je podatak da Žuventud na poslednjih devet utakmica nije postigao gol protiv Gremija, koji ima sedam pobeda, dok su dve utakmice završene bez pogodaka.

BAIJA – MELGAR, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

Brazilska Baija na svom stadionu Fonte Nova areni juri gol minusa iz prvog meča u Peruu. Tada je favorizovanim gostima presudio autogol Ninja u finišu utakmice. Razlka u klasi je ipak na strani ekipe iz Salvadora. Melgar je očajan u šampionatu Perua, ima čak tri vezana poraza.

UNIVERZITAD KATOLIKA – SOL DEL AMERIKA, 01.30

(Fudbal, Kopa Sudamerikana)

U prvom meču u Paragvaju nije bilo golova, pa je čileanski gigant bliži plasmanu među 16 najboljih timova u Kopa Sudamerikana. Za Univerzitad Katolika igraju čak šestorica Argentinaca, među kojima je najpoznatiji Dijego Buonanote, dok je na klupi takođe Gaučos, Arijel Holan.

SANTA FE – INDEPENDIJANTE MEDELJIN, 01.40

(Fudbal, Kolumbija)

Santa Fe zaostaje samo tri boda za liderom Tolimom u kolumbijskom Aperturi. Gosti iz Medeljina nemaju pobedu na pet vezanih mečeva. Kada igraju ova dva tima ne pada veliki broj pogodaka. Na poslednjih 11 utakmica, samo je jednom bilo 3+.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara