Komentari na vest

Sferopulos o pritisku: Ne čitam novine, fokusiran sam na svoje znanje

G

Grobarcina

pre oko 5 sati

Za 5 kola opet ce da ga terate pa cete da omalozavate ekipu mislim na 2-5
X

Xmxmxm

pre oko 5 sati

Druže pusti medije,masu i rulju,radi svoj posao najbolje što možeš,ovo je najbolji start Zvezde u EL u zadnjih 10 godina sigurno...samo ovako nastavi,da konačno napravimo taj iskorak u EL,svaka pobeda je bitna,što se tiče ABA lige,ništa nije gotovo,ima još puno da se igra,dva derbija...i da ne budemo prvi u ligaškom delu,neće biti smak sveta.Napred Zvezda!!!
A

Aca LJotic 89

pre oko 5 sati

Samo tako da nastavimo.

severna tribina

pre oko 5 sati

Imao sam njuh da te nadjem
s

spiritus movens

pre oko 5 sati

Oznaka Crvene zvezde pod dirigentskom palicom Sferopulosa je da igramo timski, i da koristimo gotovo sve igrace u rotaciji nevezano za takmicenje. To se pokazalo i veceras gde je nasa klupa nadigrala klupu Baskonije. Kod Partizana je drugacije. Njihova karakteristicka je da se oslanjaju na individualni kvalitet dovedenih stranaca i suzenu rotaciju od 6-8 igraca. Ostatak tima dobija vecu minutazu u ABA ligi, dok u EL imaju minimalne uloge.
l

lvl up

pre oko 4 sata

Vec si zaboravio Split,Dubai i plasman Zvezde u prosloj sezoni u EL,da ne kazem poraze od Albe i Asvela.Najbolje bi bilo da se ocenjuju igraci i treneri posle svoje najbolje utakmice.
P

Paa

pre oko 6 sati

Sledeće dve utakmice igramo sa Fenerom i Barsom. Da ostanemo na pozitivnom skoru posle njih i ja sam zadovoljan.
С

Софо

pre oko 6 sati

Баталите АБА лигу,ту смо показали да смо тате,сад само Евролига у фокусу и ништа друго!! Звезда оооооо
1

12345678900

pre oko 6 sati

Bravo doktore! Idemo do kraja sa ovim osrednjim timom. Do F4!
Ć

Ćuti

pre oko 6 sati

Bre tvoje znanje vidimo 14 razlike i za malo da ispustimo prednost da nije bilo Bolijva blokada i duga dvojka mozda bi i izgubili na kraju.
F

Familija

pre oko 6 sati

ČESTITAMO ŠAMPIONI otvaranje Evrolige je urađeno na fascinantan način ČESTITAMO IGRAČIMA na borbi i pobedi ČESTITAMO STRUČNOM ŠTABU na rezultatu i pobedi NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo