Raul Gonzales Blanko (©AFP)
Raul Gonzales Blanko (©AFP)

Raula čeka nova uloga u Realu, menja ga Arbeloa

Vreme čitanja: 1min | čet. 10.10.24. | 10:04

Nekadašnji štoper madridskog kluba na leto preuzima B tim koji je od 2019. trenirao slavni golgeter

Vreme je za novi korak u karijeri Raula Gonzalesa. Nekadašnji golgeter Real Madrida, španske reprezentacije, potom i Šalkea, figurirao je proteklih dana kao želja nemačkog kluba za upražnjeno mesto trenera, ali nije pokazao ambiciju da se vrati u Gelzenkirhen i gasi požar u posrnulom velikanu koji se trenutno nalazi u donjem delu Cvajte. Umesto njega angažovan je Holanđanin Kes van Vonderen, dok Raula čekaju novi izazovi u Madridu.

Kraljevski klub je saopštio 47-godišnjem strategu da će ga na leto u Kastilji zameniti Alvaro Arbeloa, bivši štoper Reala i Liverpula, koji je prethodne četiri godine proveo kao trener u mlađim kategorijama španskog giganta i trenutno vodi omladinsku selekciju.

Izabrane vesti

Nije, međutim, poznato šta će dalje biti sa Raulom. Marka piše da postoje dve opcije, jedna je da se priključi stručnom štabu Karla Ančelotija, s kojim ima sjajnu saradnju, a druga da dobije rukovodeću funkciju u omladinskoj školi. Imajući u vidu da se nekadašnji napadač već godinama bavi trenerskim poslom, pretpostavlja se da će izabrati prekomandu u prvi tim Reala i pored trofejnog Italijana pokušati da se dodatno unapredi za kasniji samostalni rad. Posebno jer bi u slučaju prelaska u kanceraliju morao da deli ovlašćenja sa Santijagom Solarijem i Manuom Fernandezom.


tagovi

Raul GonzalesReal MadridŠalke

Obaveštavaj me

Real Madrid

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara