TREĆA SMENA: Pumas bez gola u četiri kola, Banfildu još dve šanse za narednu fazu, Tolima u dvocifrenoj seriji

Vreme čitanja: 3min | pet. 05.04.24. | 23:00

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

BANFILD - INDEPENDIJENTE, 02.00

(Fudbal, Liga kup Argentine)

Izabrane vesti

Posle mešovitih početaka svojih kampanja u Liga kupu Argentine, Banfild i Independijente traže ritam na stadionu Florensio Sola. Independijente je remizirao 1:1 protiv Atletiko Tukumana u proteklom kolu i sada je bez pobede na četiri susreta, tokom čega je tri puta igrao nerešeno. Trenutno je na šestom mestu Grupe A sa 19 bodova u 12 mečeva i pred finalna dva duela ligaškog dela samo je na dva koraka udaljen od zone plasmana u drugu fazu. Banfild je na devetom mestu sa 14 bodova posle 12 mečeva. Banfild je pobedio u poslednjem meču sa 2:1 protiv Independijente Rivadavije.

ORENSE - MUŠUK RUNA, 02.00

(Fudbal, Ekvador 1)

Orense će pokušati da zaustavi niz razočaravajuće forme u prvoj fazi šampionata Ekvadora kada kod kuće dočeka Mušuk Runu. Mušuk Runa je izgubila sa 2:0 protiv Aukasa u poslednjem meču, ostavljajući goste na sedmom mestu sa sedam sakupljenih bodova u pet kola. Orense je posle šest rundi na 15. mestu sa samo tri boda. Orense je takođe izgubio u prethodnom kolu sa 5:1 protiv Universidad Katolike, i još čeka na prvo slavlje u kampanji.

NASIONAL ASUNSION - SPORTIVO AMELIJANO, 02.30

(Fudbal, Paragvaj 1)

Nasional je pre tri dana startovao kampanju u Kopa Sudamerikanu domaćim duelom sa Argentinos Juniorsima, i izgubio sa 3:2. Bio je to šesti uzastopni poraz tima na različitim frontovima. U paragvajskoj Aperturi Nasional je fenjeraš sa samo pet poena iz 10 kola. Sportivo Amelijano je šestoplasiran sa 15 bodova, na sedam koraka iza lidera Libertada. I Amelijano je startovao neuspehom u Kopa Sudamerikani, takođe kod kuće, od Atletiko Paranaensea sa 4:1.

MAZATLAN - PUMAS, 03.00

(Fudbal, Meksiko 1)

Mazatlan dočekuje Pumas sa imperativom pobede, jer bi mogao da propusti voz za plej-of. Mazatlan je na 14. mestu sa 12 bodova u 13 mečeva, i samo je dva poena van zone doigravanja. Mazatlan je pobedio u poslednjem meču sa 2:0 kod kuće protiv Tihuane, produživši niz bez poraza kod kuće na pet susreta. Poslednji meč Pumas je u ligi igrao nerešeno 0:0 protiv Kruz Azula i produžio seriju bez pobeda na pet duela, a na prethodna četiri nije dao gol. Pumas je na 11. mestu sa 17 bodova u 13 duela.

ONSE KALDAS - TOLIMA, 03.20

(Fudbal, Kolumbija 1)

Domaći Onse Kaldas će nastojati da iskoristi prednost domaćeg terena kada mu lider Tolima stigne na Palogrande na meč kolumbijske Aperture. Tolima je u poslednjem meču Primere trijumfovala sa 2:0 nad Alijansom na strani i produžila niz neporaženosti na čak 13 duela, ostvarivši osam trijumfa i pet nerešenih mečeva. Sada je vodeća na tabeli sa 29 bodova, na nivou sa Atletiko Bukaramangom kroz 14 kola. Onse Kaldas zauzima peto mesto sa 25 bodova, četiri poena iza prvoplasirane Tolime i remizirao je 0:0 u prošloj rundi protiv Pasta, produživši seriju bez poraza na šest susreta, ostvarivši pet pobeda i iks.

UNIVERSITARIO - ALIJANSA ATLETIKO, 03.30

(Fudbal, Peru 1)

Universitario i Alijansa Atletiko se sukobljavaju na stadionu Monumental u 10. kolu peruanske Aperture. Universitario je na drugom mestu sa 21 bodom, što je poen zaostatka za prvoplasiranim Sporting Kristalom kroz devet kola. Universitario je odigrao nerešeno 0:0 u poslednjem meču Primere protiv Sezar Valjeha, produživši početak sezone bez poraza. Alijansa Atletiko je isto remizirala bez golova protiv Sport Bojsa u proteklom kolu i produžila seriju bez trijumfa na tri i nalazi se na 12. mestu sa devet bodova.

------------

MOZZART TE VODI NA... NA ENFILD, SAN SIRO, VESTFALEN... STADION ILI DVORANU KOJE ODABEREŠ!

------------


tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara