Dragan Stojković Piksi, Ivica Dačić i Dragan Džajić (Foto: FSS)
Dragan Stojković Piksi, Ivica Dačić i Dragan Džajić (Foto: FSS)

Delegacija FSS na čelu sa Džajićem i Piksijem u poseti ministru Dačiću

Vreme čitanja: 1min | pon. 20.05.24. | 14:33

Povod je bio razgovor o bezbednosnom aspektu priprema za Evropsko prvenstvo

Evropsko prvenstvo u fudbalu se približavava, četiri sedmice ostale su do početka kontinentalne smotre u Nemačkoj, a tim povodom delegaciju Fudbalskog saveza Srbije predvođenu predsednikom Draganom Džajićem i selektorom Draganom Stojkovićem ugostio je ministar unutrašnjih poslova i potpredsednik Vlade Srbije Ivica Dačić. Povod je bio razgovor o bezbednosnom aspektu priprema za učešće reprezentacije na Euru u Nemačkoj.

Ministar Dačić je istakao punu posvećenost Ministarstva unutrašnjih poslova u preduzimanju svih neophodnih mera, kako bi se, u zajedničkoj koordinaciji sa FSS, ispunili svi uslovi za bezbedno učešće reprezentacije na predstojećem prvenstvu.

Izabrane vesti

Predsednik FSS Džajić je zahvalio ministru Dačiću na prijemu i naglasio da je prioritet obezbediti punu bezbednost srpske reprezentacije, kako bi njihovo učešće na Evropskom prvenstvu proteklo u mirnoj i sportskoj atmosferi.

Selektor fudbalske reprezentacije Srbije Dragan Stojković je izrazio zadovoljstvo zbog ostvarene uspešne saradnje sa Ministarstvom unutrašnjih poslova u prethodnom periodu, dodajući da je učešće reprezentacije Srbije na Evropskom prvenstvu izazov u svakom smislu, te da im je svaki vid podrške od velikog značaja, u cilju ostvarenja što boljih rezultata.


tagovi

FSSDragan DžajićDragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara