Komentari na vest

Od Vesne do Hene: Srbija nikad nije morala da brine za srednje blokere

P

Pk19

pre 2 meseca

Još kad bi ta Hena pevala himnu zemlje za koju nastupa. Da je čovek pita zašto to ne radi, verovatno ne bi imala pojma ili bi rekla ono što je tata naučio.
S

Sonja Savic

pre 2 meseca

Verovatno ne peva jer bi joj govorili i pisali svasta po mrezama kao sto su pre radili, ona je dete. Devojka je do sad 20 puta rekla da joj je cast sto je deo nacionalnog tima kao sto je Srbija. Kaci slike u nacionalnim dresovima i stavlja srca u bojama zastave. Ko zna sta uopste i prozivljava kada dodje u svoj rodni kraj zbog svog izbora ako vec mozemo da pretpostavimo (odnosno znamo) kakvi su oni tamo. Ostavite dete na miru.
M

Mecca

pre 2 meseca

Gledajući mečeve protiv Kine i Brazila, a i mečeve Nanta protiv Novare, primetio sam da našoj Heni lopta gotovo nikada ne prolazi kroz ruke. Činimi se da joj protiv Kine lopta ni jednom nije prošla kroz ruke, a protiv Brazila samo jednom. Uz osećaj za skok, ovaj položaj ruku koji onemogućava prolaz lopte kroz blok čini njen blok veoma ubitačnim. Treba imati na umu da je uloga bloka i da brani određeni deo terena od smeča i olakša igru u odbrani. Šupalj blok, kada lopte prolaze kroz ruke, jako otežava igru u odbrani, ali kod Hene se to gotovo i ne dešava.
B

Brundo

pre 2 meseca

Njen blok je stvarno odlican.Zajedno sa Aleksic i Boskovic bice odlican blok par.Mene Kurtagic igrom dosta podseca na Zehru Gunes.Obe su odlicni blokeri ali malo tanje u napadu jer nemaju narocitu skocnost.Visoke su i korpulentne.
č

činjenica

pre 2 meseca

Blokeru kom lopta stalno prolazi kroz ruke je Mina Popovic a u poslednje vreme krenulo i Jovani Stevanovic da prolazi. Bilo bi smešno da obe idu u Pariz zarad starih zasluga a Hena koja je u boljoj formi od obe da ne ode. Ajd Stevanovic možda i proradi u bitnim mečevima ali ne bi bilo nikakve štete(više koristi) da ode umesto Mine.
S

Sonja Savic

pre 2 meseca

@Brundo, Hena bi trebala pokusati vise izvoditi “almu” sto radi i Zehra kojoj je taj napad jaca strana od penala. U 80% slucajeva Zehru ne mozes zaustaviti kada izvodi “almu”. Mislim da bi trebao Gvideti da je savetuje, ipak je tu Zehru Gvideti i stvorio. Dok nije dosla kod njega niko cuo za nju, a kritikovali ga jer je poceo da forsira nju u reprezentaciji umesto Kubre Akman a on stvorio jednu od najboljih blokera Turske definitivno (posle Ede, jer mislim da nju apsolutno u Turskoj nece imati ko da zameni)
U

Ue

pre 2 meseca

žalosno je sto se Vesna ukljucila u politiku , degradirala je svoju karijeru, sta ce joj to...!?!?
S

Savez

pre 2 meseca

Ceo savez je u politici, ajde da je samo Vesna
P

Problemi

pre 2 meseca

Nije nama problem srednjak nije problem primac, tu ima talenata. Nama je problem dizac! Ljudi pozovite malu Tismu to dete je bilo clan generacije u kojoj su bile i Hena i Osmajic, devojke igrale finale evropskog i svetskog u mladjim kategorijama. Kako je otisla iz srpske lige totalno su zaboravili za to dete!
J

Javi Gvidi

pre 2 meseca

Obavezno imaš broj?
P

Problemi

pre 2 meseca

@JaviGvidi, al si smeker isapo auuu brt moj najjaci si na Balkanu.