TREĆA SMENA: Mesi plaši Paragvajce, igra se u Kolumbiji, Venecueli, brazilskoj drugoj ligi, a tu je i derbi u Nešvilu

Vreme čitanja: 2min | čet. 12.11.20. | 23:03

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju tokom noći

DEPORTIVO PASTO – ONSE KALDAS, 00.00 (Fudbal, Kolumbija - Apertura)

Domaćin je na šestom mestu kolumbijske Aperture, ali nije u formi. Već tri meča nije dobio. Onse Kaldas je u donjem delu tabele, ali je četiri meča bez poraza, sakupio je osam bodova. Ova dva rivala su poslednji put igrali pre više od godinu dana, kada je Deportivo Pasto na svom terenu u Ipialesu pobedio sa 1:0.

Izabrane vesti

ARGENTINA – PARAGVAJ, 01.00

(Fudbal, kvalifikacije za SP 2022)

Gaučosi su dobro startovali u kvalifikacijama za Svetsko prvenstvo u Kataru 2022. godine. Imaju maksimalnih šest bodova. Pobeđena je Bolivija u La Pazu (2:1) i Ekvador u Buenos Ajresu (1:0). U argentinsku prestonicu stiže Paragvaj, koji ima četiri boda. Lionel Mesi je tek prošle nedelje protiv Betisa u Primeri postigao prvi gol iz igre u sezoni. Omaleni as biće glavni adut čete selektora Lionela Skalonija.

METROPOLITANOS – ZAMORA, 01.00

(Fudbal, Venecuela)

Domaćin ni posle pet kola šampionata Venecuele ne zna za pobedu, sa samo tri remija. Zamora ima dve pobede i tri poraza, a na četiri od pet utakmice ovgo tima je dolazio tip 0-1. Zamora je dobila dve vezane utakmice protiv Metrolitanosa. Na četiri od pet utakmica ova dva tima dolazio je tip 3+.

VITORIJA – FIGUEIRENSE, 01.30

(Fudbal, Brazil 2)

Vitorija iz Salvadora je u užasnoj formi. Nije pobedila na devet vezanih utakmica, pa je čeka borba za opstanak. Figueirense je trenutno na mestu koje vodi u treću brazilsku ligu. Gosti imaju dva vezana poraza u Seriji B. Poslednja tri duela ovih rivala su završena nerešenim ishodom. U prvom delu sezone u brazilskoj drugoj ligi, krajem avgusta, nije bilo pogodaka.

KUKUTA – AMERIKA DE KALI, 02.00

(Fudbal, Kolumbija – Apertura)

Kukuta je poslednjeplasirana u kolumbijskoj Aperturi sa tri vezana poraza, dok je tim iz Kalija na trećoj poziciji sa tri boda manje od lidera Santa Fea. Amerika ima čak 10 remija u ovom šampionatu, na gostovanjima još ne zna za poraz. Ima dve pobede i sedam remija. Kukuta je dobila Ameriku de Kali na dve poslednje utakmice na svom terenu.

TENESI TAJTENS – INDIJANAPOLIS KOLTS, 02.20

(Američki fudbal, NFL)

Divizisjki rivali sa Juga Američke nacionalne konferencije (AFC) odigraće bitan meč u Nešvilu koji bi mogao da odluči o prvom mestu i samim tim sigurnom plasmanom u plej-of NFL-a. Tenesi ima skor 6-2, a Indijanapolis 5-3. Najveća opasnost po goste preti od sjajnog raning beka Derika Henrija, dok će Koltsi sve nade polažu u odličnu odbranu predvođenom Darijusom Lenardom i Deforestom Baknerom. Očekuje se da proradi napad sa kvoterbekom Filipom Riversom.



tagovi

Treća smena

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara