Timi Elšnik (Rojters)
Timi Elšnik (Rojters)

Timi Elšnik: Nadam se da neću ostati na beku

Vreme čitanja: 2min | čet. 19.09.24. | 21:42

Zvezdin Slovenac izneo utiske

Bio je Timi Elšnik ceo meč na terenu, u jednom momentu čak i promenio poziciju, ali do promene rezultata nije došlo.

Izabrane vesti

"Ispustili smo sve u prvih 25 minuta. Nije bilo koncentracije, fokusa, grešili smo kod nekih laganih pasova, poklanjali loptu u opasnim zonama. Benfika je toliko kvalitetna da ume to da kazni. Kad gubite 0:2 kod kuće, onda i atmosfera padne. Dobro smo izašli u drugom poluvremenu i pokazali kvalitet. Oni su se malo više zatvorili i čekali šansu iz kontre. Nadali smo se još jednom golu, ali lopta nije htela da uđe. Ostaje utisak da smo mogli više, ali sami smo krivi", rekao je Elšnik.

Reprezentativac Slovenije meč je počeo u veznom redu, a završio kao levi bek.

"Nisam očekivao tako nešto, ali desila se povreda Mimovića. Nadam se da je sve u redu sa njim. Fudbal ne sme da te iznenadi. Na poluvremenu su me pitali da li ja mogu da odigram levog beka, zbog toga što sam levonog. Pristao sam, zato što uvek želim da pomognem ekipi na bilo koji način. Nadam se da neću ostati u budućnosti na toj poziciji", s osmehom na licu je rekao Elšnik.

Nije Piter Olajinka odigrao utakmicu u skladu sa očekivanjima, falilo je njegove brzine i prodornosti, što je takođe jedan od razlgoa prvog poraza Crvene zvezde u Ligi šampiona ove sezone.

"Prvo poluvreme je bilo baš teško, pravili smo mnogo grešaka, ali smo se popravili u drugom i mogli smo da uradimo i više. Bili smo previše nervozni, možda zbog toga što nam je ovo prva utakmica Lige šampiona. Nisam odigrao dobro prvi deo, smatram da sam mogao mnogo bolje", istakao je Olajinka.



tagovi

Timi Maks ElšnikFK Crvena zvezdaBenfika

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara