Rezzime jučerašnjeg dana, (utorak): Čist debakl - šamarali su "orlovi", "trikolori", i naravno "lale"

Vreme čitanja: 3min | sre. 26.06.24. | 07:59

Pročitajte ko vam je doneo novac 25. juna, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

VUHAN TT – ŠANGAJ PORT (tip 2, kvota 1,62) – rezultat 0:2

Nije kineska Superliga ono što je bila do pre koju godinu. Milijarde uložene, uglavnom prljavog novca su presušile zahvaljujući opsežnoj akciji tamošnjih vlasti i čišćenja pre svega građevinskog sektora od tajkuna. Ipak, dobra je da se kad-kad nađe i na tiketu, pre svega leti kada je ponuda slabija.

AL AHLI K. – ZAMALEK (tip 1, kvota 1,75) – rezultat 2:0

Večeras je odigran i veliki egipatski derbi gde je očekivano slavio ove sezone kvalitetniji Al Ahli. Iako nema šansu da osvoji titulu, koju je nedavno prigrlio Piramids, ovde je jednostavno morao do tri boda pred svojim tribinama.

HENAN – ĆINGDAO (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 1:0

Otprilike je polovina sezone u kineskoj Superligi, ali je već sada jasno da će Ćingdao Vest koust morati da se bori za opstanak. Inače, jedini strelac je bio naš fudbaler, nekadašnji as Mladosti GAT Đorđe Denić.

PRECRTANO

ENGLESKA – SLOVENIJA (tip 1, kvota 1,40) – rezultat 0:0

U najtežoj utakmici na turniru bili su pravi. Još jednom su odigrali nerešeno i sa tri remija prošli dalje. Slovenci po prvi put u svojoj istoriji, igraće u nokaut fazi nekog velikog takmičenja. 

Opširnije OVDE

DANSKA – SRBIJA (tip 1, kvota 2,45) – rezultat 0:0

Kraj, Ende. Čekala je Srbija na povratak na Euro 24 godine, a završila ga je za manje od dve nedelje. Više nego zasluženo jer sve što je prikazala počev od Engleske i Gelzenkirhena, preko Slovenije do večerašnje "utakmice decenije".

Opširnije OVDE

DANSKA – SRBIJA (tip 2, kvota 3,50) – rezultat 0:0

Novo podglavlje neshvatljivog opreza u prvom i prstohvata šansi u drugom delu igre za opšti utisak da Orlovi nokaut fazu nisu ni zaslužili. Arumenti su tek jedan postignut gol za 270 minuta fudbala.

Opširnije OVDE

DANSKA – SRBIJA (tip GG, kvota 1,72) – rezultat 0:0

Ma koliko nestvarno zvučalo, katarski ponor postao je još dublji u Nemačkoj. Nova grupna faza završena je sa epitetom fenjeraša, bez hrabrosti i zajedništva koje se osećalo samo na konferencijama za medije. Tamo je i najavljeno da će Srbija protiv Danske probuditi iz anesteziranog stanja čim sudija dune u pištaljku, no to se ni večeras dogodilo nije.

Opširnije OVDE

FRANCUSKA – POLJSKA (tip 1, kvota 1,52) – rezultat 1:1 Kao što su Trikolori i pre trećeg kola grupne faze znali da ih čeka mesto u osmini finala, Poljska je bila svesna da će u Dortmundu odigrati poslednjih 90 minuta na aktuelnom Evropskom prvenstvu. Izvesan rasplet ipak nije bio dovoljan da rivali spuste gardove i goleadom ukrase susret.

Opširnije OVDE

HOLANDIJA – AUSTRIJA (tip 1X, kvota 1,34) – rezultat 2:3 Dolaskom Ralfa Rangnika Austrijanci su postali selekcija sposobna da se pobije sa svima. Videli smo to i onom porazu od Francuske (0:1), kada su odigrali ravnopravu utakmicu. Potvrdu svega dobili smo ove večeri u Berlinu.

Opširnije OVDE

HAKA - PK 35 (tip 1, kvota 1,35) – rezultat 0:0 (5:4 pen)

Finski kup je u pitanju, blizu je veliko finale i borbe su grčevite, te je tako bila oi na ovom dueli prvo i drugoligaša u kojeme je ovaj prvi prošao dalje nakon penala.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara