©FK Crvena zvezda
©FK Crvena zvezda

Luka Ilić golom za pobedu ukrasio povratak u Zvezdu

Vreme čitanja: 1min | pet. 28.06.24. | 20:29

Šampion Srbije u prvoj proveri savladao Mladost iz Lučana (1:0)

Crvena zvezda i Mladost iz Lučana odmerile su snage u prijateljskoj utakmici zatvorenog tipa na stadionu Radomir Antić u Užicu, a šampion Srbije stigao je do minimalne pobede golom Luke Ilića (1:0).

Vladan Milojević je prvu proveru iskoristio da pruži od prvog minuta šansu mahom mladim igračima i novajlijama, pa su startnu postavu crveno-belih činili: Guteša, Mimović, Đurić, Leković, Radojević, Dalsio, Ilić, Šljivić, Jovanović, Katai i Sremčević.

Izabrane vesti

Jedini gol na utakmici viđen je u 52. minutu kada je Ilić oduzeo loptu rivalu i potom uputio neodvbranjiv udarac sa ivice kaznenog prostora.

Pogotkom protiv Lučanaca Nišlija rođen 1999. godine ukrasio je povratak u klub iz Ljutice Bogdana, a trijumf crveno-belih mogao je da bude i ubedljiviji da su Uroš Sremčević i Nikola Knežević iskoristili izgledne šanse u kojima su se našli.

Crveno-belima predstoji put u Rusiju gde će biti gosti Zenita u Sankt Petersburgu, a osim protiv šampiona Rusije Zvezda će odigrati utakmice protiv argentinskog Taljeresa i turskog Bešiktaša.


tagovi

FK Crvena zvezdaMladost LučaniLuka Ilić

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara