Komentari na vest

Miličić promenio hotel u Sloveniji: Partizanov štoper pojačao Napredak

E

EvoIgracaDajteBodove

pre 1 dan

Kao i uvek klasičan dogovor koji prave crni dečki:)))Evo vam igrač, a Napredak mora da odigra sklanjalice za sigurne bodove koji će crnim dečkima obezbediti drugo mesto:)Bez ovakvih dilova crni bi već bili po realnom kvalitetu drugoligaši:)))

………..

pre 1 dan

Pa kako te nije sramota da tako nešto kažeš ??? Pa kog je to igrača Partizan u poslednjih 10 god dao na pozajmicu u Napredak genije?? Dok je Zvezda davala i Stankovica ,Kneževića itd itd itd !! Sramo se repa kad obraza nemaš
T

Tarzan

pre 2 dana

Niko nikom nista nije platio niti ima nameru.Teska muljacina se nastavlja i ko zna do kada ce sve to trajati.Svi zivi nas prestigose a mi i dalje nastavljamo po starom.Nastavljamo kopati i ako smo stigli do dna.
G

Grga Cvarak

pre 2 dana

I sad nek neko objasni onih pola miliona sto su dati za njega prije 6 mjeseci. Drzavo, ima li zakona u tebi? I vazi li on jednako za sve u Srbiji? Ili su Vazura i ekipa izuzeti od zakona i mogu da kradu kako hoce?
E

E moj ti...

pre 2 dana

Nisu dati. U tome je fora.
Z

ZIMZELEN

pre 2 dana

Pitaj DULJAJA koji je insistirao da dođe!!!!
z

zauzeto ime

pre 2 dana

zasto ovom momku sad nedate sansu, umesto njega cemo da trpimo ono drvo kovacevica kao bonusa, kiksa svaki mec, a ovog nismo ni probali ?
k

kendisport

pre 2 dana

Nek mole boga da se Terza ili Vazura ne namerace na Aleksica i Gluscevica, otece im ga po starom dobrom oprobanom receptu kao sto su svojevremeno iz Uzica Kasalicu i Maksimovica, a ovi drugi Fejsu iz Kule.
K

KG 1923

pre 2 dana

Za ljubav treba dvoje. Koliko znam Gluscevic i Aleksic nisu popareni po usima tako da od Partizana i Zvezde nema nista!
A

Alberto Bueno

pre 1 dan

Au druže šta ti porediš maksimović i kasalica oteti kasalica čovek pre toga promenio deset klubova nije ni sanjao da će igrati u zvezdi kao ni maksimović da je mogao otišao bi drugo negde jer tad zvezda dinara nije imala a fejsa čovek je navijao za partizan oduvek ozbiljno obeštećenje je obećano 1.5 milion svako bi pristao dal je to plaćeno to je druga priča
k

kendisport

pre 1 dan

@albertobueno Nije u tome poenta, poenta je da su uzimali iz manjih klubova a nisu placali nikad, bas kao sto rade i sad. Eventualno ako ucine neki kompromis tipa sad Vojvodini, mi vama uzimamo malog Laneta, ali evo zavrsicemo vam iz Lucana Velickovica. Tako to ide ovde
a

auuu

pre 2 dana

kupili ga za milion i evo vec ga pozajmili , cirkus
K

Km12

pre 2 dana

Mislim da je 12 miliona
k

kendisport

pre 2 dana

Kupili su ga za mnogo manje, a cak ni to malo nisu platili Kragujevcu. Kragujevac se mangupira i lupa cifre po novinama, a kad pozovu Zvezda i Partizan da zavrcu usi daju im igrace na dodjem ti.
l

laker

pre 2 dana

kupljen za 500k fazon na 2rate... odma se povredio decko
Z

Zvlat BG

pre 2 dana

14.1.2024. "Partizan će na račun Radničkog prebaciti 500.000 evra, uključujući i bonuse od naredne prodaje."
R

Rade B.

pre 2 dana

Ko je lud u ovom našem klubu? Pojačavate najbolju filijalu CZ.