Komentari na vest

Dončić razbio Kaboklov Brazil, Ponitka dominirao u dresu Poljske

P

Pazi

pre 2 dana

Zvezdaš razbio grobara. Ništa novo.
D

Djape45||

pre 2 dana

Ponitka i Kaboklo opet trpaju, e moj treneru. Šteta što Bruno nije došao sa Jagom prošle sezone kod nas umesto Gilespija i Tobija.
@

@odg

pre 2 dana

Ajde da mi neko kaze da su Reprezentacije bilo koje zemlje slabije od nekih ABA-ligaša. Prosto mislim da Zeljko zna ali gura neki svoj stil i samo to trazi,a danas izgleda treba igracu dati da igra ono sto najbolje zna.
x

xnxx

pre 2 dana

ponitka u partizanj presedeo celu sezonu, uzeo covek milionce sigurno, kazu nije bio dobar, dodje covek utrpa 29 poena, kad god je imao prostora odlican je bio samo zelimiru los
k

kakalamba

pre 2 dana

Dobro, navedi mi jos jedan klub gde je bio efikasan? Mozda ponekad u Zenitu...jedno je igrati za Poljsku koja ima 3 profi igraca, a drugo za evroligasku ekipu. Bolesno ste optereceni da dokazete da Zeljko nema pojma...
r

realnost

pre 2 dana

@kakalamba on sam dokazuje za ove tri godine da ga je pregazilo vreme i da treba da se povuce, i da pre nego sto napises najgluplji odgovor u fazonu kako nas boli sto je tu nabio nam komplekse sta vec, ne naprotiv svaki Zvezdas zeli da ostane i prodaje vam maglu i da svaki put osvajate to 11to mesto a mi tripletu
k

kakalamba

pre 1 dan

Nemam ja 13 godina da pisem te glupe argumente...nego,ja cu se sloziti sa tobom samo ako mi najiskrenije kazes,priznas,jel se nisi tresao kad smo vodilo 2:0 protiv Reala da osvajamo EL?Jel ti nije muka da ne mozes da prismrdis plej ofu?I za kraj,ako stvarno mislis to sto si napisao,zasto se toliko vi toliko upinjete da dokazete da je senilan i da treba u penziju?Ja bih na vasem mestu onda cutao i uzivao...e a to je zato sto znate da je zbog njega Partizan tu gde jeste,mnogo vam je lepse bilo kad ste igrali Aba ligu bez ikakve konkurencije.Prijatno dovidjenja.
I

Immobile

pre 2 dana

Ko je pogledao ovu utakmicu mogao je da vidi koliko je Kaboklo bio limitiran i neiskorišćen u Partizanu. Raznovrstan, igra 1 na 1 i licem i leđima fantastična, šut za 3 poena. Koliko su ga puta Uertas i Luzada razigrali, a on je sve mis mečeve i prednosti maksimalno koristio i kažnjavao. Prosto neverovatno, ne znam da li je neko iz Partizana pogledao kako je on izgledao danas i postavio sam sebi pitanje gde su oni grešili sa njim, a najviše su grešili u tome što nije imao ko da ga razigra(da mu iskreira) i u nepoverenju, odnosno dosta puta mu je i kada igra dobro skraćivana rotacija ili jednu utakmicu odigra 25 minuta, drugu 7... Prosto neverovatno, on je danas Dončića par puta odlično pratio u mis meču(u preuzimanjima), jednom mu je i zalepio rampu. Sa druge strane je bio odličan i domet za 3 poena i igra licem, svaku prednost dole je iskoristio. I pre Partizana je igrao na ovom nivou i pružao jako dobre partije u kontinuitetu i u Ulmu, a da ne pričamo o reprezentaciji Brazila gde je bio fenomenalan.
P

Pa vidi

pre 2 dana

Da bi on bio iskorišćen mora da ima i trenera koji nije prevara. Jasno je sve svima nama normalnim ljudima.
3

369963

pre 2 dana

Jel Kaboklo kaznjen ili nije. Ili je samo u pitanju plata. A Ponitka kao da je cuo za pozitivan finansijski ,pa se razigrao???