Miličić (levo), u duelu sa Jovićem, iz perioda kada je igrao za Radnički iz Kragujevca©Starsport
Miličić (levo), u duelu sa Jovićem, iz perioda kada je igrao za Radnički iz Kragujevca©Starsport

Miličić promenio hotel u Sloveniji: Partizanov štoper pojačao Napredak

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.06.24. | 22:27

Defanzivac se priključio ekipi Gorana Stevanovića kao pozajmljeni igrač

Najavljeno, a danas i zvanično dogovoreno. Jedna od dve Napretkove želje iz redova Partizana, pored Mihajla Petkovića, igraće naredne sezone u dresu Čarapana, doduše, zvanično kao fudbaler tima iz Humske.

Nikola Miličić (19) je danas definitivno prosleđen Kruševljanima i već se stavio na raspolaganje Goranu Stevanoviću, koji će sutra šefovati na prvoj pripremnoj utakmici Napretka u Sloveniji, protiv slovenačke Nafte iz Lentave.

Izabrane vesti

Miličić je ponikao u kraljevačkom Kikeru, da bi preko dresa Radničkog 1923 prošle sezone stigao u Partizan kao jedno od bonus rešenja. Povreda je defanzivca rođenog 2004. godine omela da do danas upiše zvanični debi za klub iz Humske, a priliku da se predstavi publici u dresu partizana neće imati ni u narednim mesecima s obzirom na to da je prosleđen na pozajmicu.

Talentovani Kraljevčanin je Mozzart Bet Superligi je upisao do sad 32 nastupa, a član je i mlađih selekcija naše zemlje. Dosadašnja statistika bi verovatno bila mnogo bogatija za mladog štopera, da ga na početku karijere nisu pratile povrede, međutim deluje da su pehovi sada iza njega.

Za razliku od saigrača iz crno-belih redova koji su se vratili u Beograd iz slovenije danas, Miličić je praktično samo promenio hotel i priključio se ekipi Gorana Stevanovića kojem je na raspolaganju još 21 fudbaler: Vladimira Savića i Lazara Belevića (golmani), Dragana Čubru, Uroša Ignjatovića, Jovana Marinkovića, Pavla Mihajlovića, Stefana Bukorca, Strahinju Ristića i Nikolu Vukajlovića (odbrana), Filipa Krstića, Filipa Jovića, Mateju Gajića, Miloša Tošeskog, Maria Markovića i Sašu Marjanovića (vezni red), Nikolu Karaklajića, Miloša Milivojevića, Nebojšu Bastajića, Dušana Stoiljkovića, Marka Šarića i Marka Obradovića (napad).


tagovi

FK PartizanNapredak KruševacNikola Miličić

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara