Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Prosečna uspešnost

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.07.24. | 07:57

Pročitajte ko vam je doneo novac 29. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

OFK BEOGRAD – TEKSTILAC (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 1:0

Trijumf nominalnog domaćina u Loznici i učinak 2/2 uticao je da klub sa Stare Karaburme drugo kolo Mozzart Bet Superlige završi na deobi prvog mesta sa Partizanom i ponovi uspeh koji je čekao 5.427 dana.

Opširnije OVDE

AL AHLI K. – KERAMIKA KLEO (tip 1, kvota 1,33) – rezultat 4:1

Legendarni egipatski klub, Al Ahli hita ka novoj tituli iako je do skoro kolo vodio Piramids. Još dva kola je ostalo do kraja tamošnje Premijer lige, a Al Ahliju ostaje još pet utakmica do kraja zbog mnogo neodigranih susreta tokom sezone. brelo fudbalsko leto na Nilu.

BRENDBI – VEJLE K. (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 2:1

Krenula je nedavno i danska Superliga i već se vide konture kako će se odvijati tamošnja fudbalska sezona. Te da će se Brendbi ponovo boriti za titulu, dok će se, Vejle, po svemu sudeći boriti za opstanak.

VOLERENGA – RANHEJM (tip 1, kvota 1,37) – rezultat 3:1

Očekivano napet meč, ali i očekivana pobeda domaće ekipe u Čestohovoj. Dosta vas je danas u Mozzartu uplatilo baš ovaj kladilački tip i nije pogrešilo. Svaka čast.

ČERNOMORE – SEPTEMVRI (tip 1, kvota 1,30) – rezultat 2:0

Dva od 10 naijgranijih tipova dana u Mozzartu stižu nam iz Bugarske. I dok je onaj drugi, tačni hronološki prvi pao, ovaj je prošao i to bez ikakvih problema.

BRAVO – PRIMORJE (tip 1, kvota 1,55) – rezultat 4:0

Dve lepe vesti stižu danas iz Slovenije. Prva, da je Crvena zvezda tmo našla pojačanje, a druga da je jedan od najigranijih tipova dana u Mozzartu prošao kao od šale. Zanimljivo je da su svi golovi pali u drugom poluvremenu susreta na Stožicama.

 PRECRTANO

RAKOV – KRAKOVIJA (tip 1, kvota 1,50) – rezultat 0:1

Susret u okviru drugog kola poljske Ekstraklase i odmah mali derbi. Ali ujedno i pad za veliki broj igrača u Mozzartu koji su odabrali ovaj kladilački tip. A „presudio“ im je strelac jedinog pogotka na susretu, Danac Mikel Majgard u 48. minutu.

AL MOKAVOLON - ZAMALEK (tip 2, kvota 1,97) – rezultat 2:1

Egipatska Premijer liga polako dolazi do samog kraja, te se igraju i zaostali mečevi, kao što je i ovaj iz 19. kola. Iako je ovaj kladilački tip baš ispoštovan danas od igrača u Mozzartu, nažalost pokazao se kao negativan.

BEROE – LOK. SOFIJA (tip 1, kvota 2,10) – rezultat 0:0

Kao i većina balkanskih fudbalskih liga, tako i bugarska Prva liga kuburi sa efikasnošću. I dok je kod evropske konkurencije ovakav rezultat sve veća retkost, ovde u našem delu Starog kontinenta evo još jednog dokaza da kod klađenja za ova „naša“ takmičenja igra 0-2 je i dalje imperativ.

AIK - GAIS (tip 1, kvota 1,60) – rezultat 0:1

I pored toga što je leto u jeku, a i počele su Olimpijske igre u Parizu, nekoliko liga se igra i u Evropi, pa tako i švedski Alsvenskan, tamošnji elitni rang takmičenja. Samim tim eto i prilika za klađenje, mada ovaj tip nije prošao. A, ruku na srce bio je rizičan pošto je Gais bolji tim.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara