Rezzime jučerašnjeg dana (ponedeljak): Pevci i Atletiko na spisku grešnika

Vreme čitanja: 3min | uto. 20.08.24. | 07:50

Pročitajte ko vam je doneo novac 19. avgusta, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

JUVENTUS - KOMO (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 3:0

Nova era u Juventusu i zvanično je počela! Pobeda protiv Koma (3:0) ostaje u drugom planu, u prvi ide utisak. Nismo na tako nešto navikli od italijanskih klubova i trenera, međutim to je još jedan pokazatelj da je revolucija koju sporovodi Tijago Mota u punom jeku i da se za sada odvija kako navijači Stare dame mogu samo da požele.

Opširnije OVDE.

LEČE - ATALANTA (tip 2, kvota 2,25) - rezultat 0:4

Možete da ih čerupate koliko hoćete, da im otimate igrače koje su stvorili, ali dok je tu Đan Pjero Gasperini, Atalanta ne treba da brine. Atalanta je na startu nove sezone poletela na krilima letnjih pojačanja i furioznom igrom pregazila Leće u gostima sa 4:0. Samo nekoliko dana posle poraza u Superkupu Evrope gde su dobrih sat vremena parirali Realu…

Opširnije OVDE.

AJNTRAHT BRAUNŠVAJG - AJNTRAHT FRANKFURT (tip 2, kvota 1,43) - rezultat 1:4

U duelu dva Ajntrahta, pobedio je onaj iz Frankfurta. Prvoligaš nije imao problema da izađe na kraj sa Braunšvajgom u Kupu Nemačke. Fantastično se svojim navijačima predstavila pridošlica iz PSŽ-a, Ugo Ekitike koji je u ubedljivom trijumfu učestvovao sa dva gola i asistencijom. Ako se po jutru dan poznaje, biće ovo dobra sezona za talentovanog 22-godišnjeg Francuza.

ORHUS - VEJLE (tip 1, kvota 1,63) - rezultat 5:1

Nije imao Orhus milosti prema Vejleu. Čak pet komada mu je spakovao i tako ga ostavio na samom dnu tabele bez ijednog boda iz pet odigranih kola. Koliko je domaćin ubedljiv bio pokazuje i to što je već do 32. minuta imao 3:0. Posle je sve bila rutina.

SARAJEVO - GOŠK (tip 1, kvota 1,12) - rezultat 3:1

Rutinskom pobedom nad GOŠK-om, fudbaleri Sarajeva su zadržali lidersko mesto na tabeli prve lige Bosne i Hercegovine. Mora se priznati da je ekipi iz prestonice posao bio dosta olakšan od 27. minuta kada je defanzivac gostiju Enes Sipović dobio direktan crveni karton.

BREIDABLIK - FRAM (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 3:1

Nešto malo više od 50 minuta je trajala neizvesnost u ovom duelu. Kada je Isak Torvaldson zabio za 2:1, ekipa Breidablika je i definitivno slomila otpor protivniku.

PRECRTANO

LESTER - TOTENHEM (tip 2, kvota 1,75) - rezultat 1:1

Jedan klub – jedan igrač. Ikona, zaštitni znak, spasilac, anđeo čuvar. Što je Jago Aspas za Seltu, za Lester je to Džejmi Vardi.

Po ko zna koji put na King Pauer stadionu važi: No Vardy, no party! Domaćin je bio na konopcima, Totenhem je apsolutno dominirao na terenu u prvom poluvremenu, a onda se sve promenilo. Još u tunelu kada je Džejmi Vardi popio Red Bul, poleteo i podigao Lester, i naterao londonski klub da strahuje – 1:1 (0:1).

Opširnije OVDE.

VILJAREAL - ATLETIKO MADRID (tip 2, kvota 1,95) - rezultat 2:2

Dva puta je Atletiko bio u zaostatku, dva puta se vraćao, ali do pobede nije došao. Posle 90 minuta ljute borbe i mnogo uzbuđenja, jorgandžije i "žuta podmornica" su odigrali 2:2. Poraza je tim Dijega Simeonea spasio doskorašnji špic Viljareala, Aleksandar Serlot.

VIKINGUR - AKRANES (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 1:2

Malo ko se nadao ovakvom epilogu. Pogotovo kada je domaćin poveo u šestom minutu. Međutim, nije to trajalo dugo, tek tri minuta, da bi se do odlaska na veliki odmor desio potpuni preokret. Krenuo je Vikingur na sve ili ništa u nastavku, a dobio je jedno veliko ništa. Kao i svi oni koji su igrali keca.

MEC - BASTIJA (tip 1, kvota 2,20) - rezultat 1:1

Na startu drugog ranga francuskog fudbala, Mec i Bastija su podelili bodove na ravne časti. Mada, bukvalno nekoliko sekundi je delilo gostujući sastav od velikog slavlja, ali je u 98. minutu Abli Jalov postigao pogodak za ogromnu radost domaće publike. Ali, istini za reći, očekivali su svi u Mecu više od premijere.



tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara