©Shutterstock
©Shutterstock

Rezzime dana (utorak): Pogađali ste kao Zorana i Damir

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.07.24. | 23:17

Pročitajte ko vam je doneo novac 30. jula, a ko vas je prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FENERBAHČE – LUGANO (tip 1, kvota 1,28) – rezultat 2:1

Imali su švajcarski crno-beli šansu da izbore produžetke na Bosforu. Glad za nastavkom pohoda ka elitnom evropskom takmičenju pokazali su evrogolom Mohameda Belhađa već u sedmom minutu utakmice i čuvanjem prednosti maltene do isteka sat vremena igre. Sve dok Edin Džeko nije uradio ono što kroz prebogatu karijeru radi na vrhunskom nivou - glavom preusmerio loptu u mrežu. Od tog trenutka Dušan Tadić i drugovi počeli su lakše da dišu.

Opširnije OVDE

SPARTA P. – ŠAMROK (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 4:2

Sparta se na pobedu od 2:0 protiv Šamroka u revanšu nadovezala autoritativnom partijom tokom koje je Veljko Birmančević ostao na klupi. Što pak nije uticalo na produktivnost napada praškog velikana.

Opširnije OVDE

SLOVAN B. – CELJE (tip 1, kvota 1,88) – rezultat 5:0

Ključni trenutak revanša u Bratislavi dogodio se već u 15. minutu kada su gosti iz Celja ostali s igračem manje, pocrveneo je Vukliševič. Vrlo brzo nakon toga su počeli pljuštati golovi, kao i potop Celja koje se pre nekoliko dana odlučilo rastati sa trenerom, hrvatskim strategom Damirom Krznarom.

NJU SEINTS – FERENCVAROŠ (tip 2, kvota 1,58) – rezultat 1:2

Prilično rutinski odradio je posao mađarski šampion u kvalifikacijama za Ligu šampiona. Popularni Fradi je slavio 5:0 na Grupama areni, tako da je danas mogao i da neispoštuje brojne kladioce koji su tipovali na njega u Mozzartu. I nije ih prevario.

ZENIT – FAKEL (tip 1, kvota 1,25) – rezultat 3:0

Grupa D ruskog kupa i sasvim očekivana pobeda dominantnog tima tamošnjeg fudbala. Bila je to igra mačke i miša od početka susreta na velelepnoj Gasprom areni u Sankt Peterburgu

KARABAH – LINKOLN RI (tip 1, kvota 1,17) – rezultat 5:0

Azerbejdžanski predstavnik je uz senzacionalnu partiju Brazilca Žuninja autora het-trika i dve asistencije pride, torpedovao gibraltarski Linkoln ukupno 7:0.

Opširnije OVDE

FARKO - PIRAMIDS (tip 2, kvota 1,63) – rezultat 2:2

Iako su dugo odolevali na vrhu Piramids su na kraju skroz poklekli i prepustili ga Al Ahliju koji je takop na dohvat nove titule u Premijer ligi Egipta.

N. ZELAND M23 – FRANCUSKA M23 (tip 2, kvota 1,30) – rezultat 0:3

Iako su se Olimpijske igre već zahuktale, odabir tipova sa najveće sportske smorte je uglavnom skroman. Ali, evo našao se i jedan kladilački tip iz Pariza među Top 10 dnevnih u Mozzartu. I prošao bez problema.

PRECRTANO

FLORA – VIRTUS SS (tip 1, kvota 1,12) – rezultat 2:2 (5:2 pr)

Produžeci, majstorski odigrani od strane domaćeg tima, odlučili su ko ide dalje. Estonski predstavnik sada čeka u trećem kolu kvalifikacija za Ligu konferencije boljeg iz odmeravanja Vikungura i Egnatije.

KI KLASVIK – MALME (tip 2, kvota 1,45) – rezultat 3:2

Malme se teško izborio za treće kolo kvalifikacija za Ligu šampiona, ali je ipak uspeo da na jedvite jade izbaci prestavnika malenih Farskih ostrva. Švedski klub u narednoj rundi čeka boljeg iz odmeravanja PAOK-a i banjalučkog Borca.


tagovi

rezzime danabet analizasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara