Ognjen Mimović (Star sport)
Ognjen Mimović (Star sport)

Zvezda obezbedila budućnost: Mimović do 2029.

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 18:02

Mladi bek nagrađen za zapažene partije

Od kad se pojavio u prvom timu i zakoračio na teren, bilo je jasno da je Crvena zvezda u Ognjenu Mimoviću dobila još jednog talentovanog igrača na poziciji desnog beka posle Koste Nedeljkovića. Od prvog momenta je momak rodom iz Gornjeg Milanovca pokazivao da za njega ima mesta na terenu. Protiv Partizana je zamalo bio junak (pogodio prečku pri rezultatu 2:2), da bi protiv Bodea u kvalifikacijama za Ligu šampiona postigao izuzetno važan gol u prvoj utakmici.

Nagrada za sve dobro što je uradio stigla je u vidu produžetka saradnje i to na pet godina – do 2029. Nije loše za nekoga ko je pre samo dve godine igrao Srpsku ligu Beograd, a već sada je standardan član prvih jedanaest šampiona Srbije.

Izabrane vesti

„Srećan sam zbog produžetka saradnje sa Zvezdom i hvala klubu na ukazanom poverenju. Nadam se da ću ispuniti očekivanja i osvojiti još mnogo trofeja. Nastaviću da radim kao i do sad, maksimalno na svakoj utakmici. Gol protiv Bodea je nagrada za posvećenost, kao i novi ugovor. U sledećih sedam dana očekuje nas meč sa Benfikom kao i večiti derbi. Pozivam navijače da nas podrže. Nadam se da ćemo ostvariti pozitivne rezultate i opravdati očekivanja. Spremni smo za izazove i radujem se onome što sledi“, rekao je Mimović.

Mladi desni bek je u prvi tim Crvene zvezde ušao posle povrede Koste Nedeljkovića, a prethodno je igrao na dvojnoj registraciji za OFK Beograd. Sa Romantičarima je izborio plasman iz trećeg u drugi rang takmičenja odigravši 25 utakmica do prekomande u Ljutice Bogdana. Kako je krenuo, vrlo lako bi mogao da bude sledeća velika prodaja srpskog predstavnika u Ligi šampiona.


tagovi

Ognjen MimovićFK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara