Delije (©Starsport)
Delije (©Starsport)

Terzić zove navijače da požure: Ostalo je još sedam-osam hiljada ulaznica

Vreme čitanja: 2min | pon. 16.09.24. | 20:35

Nema sumnje da će Marakana biti puna za duel Crvene zvezde i Benfike

Još triput da spavaju i navijači Crvene zvezde dočekaće utakmicu sa Benfikom u prvom kolu Lige šampiona. Odavno je bio žreb koji je crveno-belima dodelio rivale u novom formatu elitnog takmičenja, a potom je određeno i da srpski šampion počinje takmičenje kod kuće, duelom sa slavnim lisabonskim Orlovima (četvrtak, 18.45).

Na stadionu Rajko Mitić ovog ponedeljka održan je skup predstavnika raznih sportova u kojima se takmiči Crvena zvezda, a koju ove sezone na međunarodnoj sceni predstavljaju takmičari u čak 14 različitih sportova. Tom prilikom predsednik Upravnog odbora Crvena zvezda i generalni direktor fudbalskog kluba, Zvezdan Terzić, pozvao je sve članove SD Crvena zvezda da u četvrtak sa tribina pruže podršku fudbalerima.

Izabrane vesti

Terzić je, takođe, poručio onima koji još nisu kupili ulaznice za ovu utakmicu da požure, jer dosadašnja prodaja nagoveštava da će tribine biti krcate.

"Karata za utakmicu sa Benfikom još ima, između sedam i osam hiljada. Pored paketa pustili smo u prodaju i pojedinačne karte. Pozivam sve naše navijače da požure, kupe karte i nađu svoje mesto, jer je ovo ipak ispisivanje istorije Crvene zvezde i pozivam ih da oni budu svedoci toga uživo. Ne samo navijači iz Beograda nego i čitave Srbije, našeg regiona, Republike Srpske, Crne Gore i Makedonije", izjavio je direktor crveno-belih.

Podsetimo, pojedinačne ulaznice za severnu i južnu tribinu koštaju 3.500 dinara, za istočnu 6.000, za zapadnu 7.000, za mesta u loži Siniša Mihajlović u centralnom delu zapadne tribine cena je 16.000 dinara...



tagovi

FK Crvena zvezdaZvezdan TerzićLiga šampiona

Obaveštavaj me

FK Crvena zvezda

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara