Komentari na vest

Novi Zvezdin plej odmah zapalio navijače: Ovo sam strpljivo čekao godinama!

D

Dajvak

pre 2 dana

Koliko se ovaj nebitan lik naložio, tačno će osvojiti zlatnu drenjinu u sezoni koja predstoji. 🖤🤍
C

Coleus

pre 2 dana

Zoc magija će da ga spreči, kao i sve do sad.
V

View

pre 2 dana

Čovek se uplašio scenarija Nejpir. Biće veselo u svlaćionic, ako ne prihvati ulogu trećeg pleja.
R

Rakitovo fmp

pre 2 dana

Smejemo se nesto Zvezdi, A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga? 🤦🧹
D

Del Boj

pre 2 dana

Ostvario mu se decacki san, navija za cz-fmp od malih nogu, i svi u familiji su mu navijaci cz-fmp…
G

Grobarcina

pre 2 dana

@del boj... Izgubili smo cak DVE 3-ple krune u zadnje 3 godine uz potrosenih 70 mil za budzet i jos uz sve to ometlo nas Covic sa Zvezdom cak 8 puta za redom u jednoj sezoni,pa kud ces gore od toga?
N

Najveći fenjerasi

pre 2 dana

Osvojili su još jedan fenjer, deseti po redu. Najpoznatiji osvajači fenjera u evropi. Vitrine im prepune fenjera a oni se time ponose. Cirkus i komedija. Evroliga ih je adekvatno nagradila za još jedan osvojeni fenjer sa 0 evra.
R

Reč je reč

pre 2 dana

Mi pored tog fenjera imamo i tri trofeja u protekloj sezoni. A vi?Kako te?🤣🤣🤣
A

Ajd sad

pre 2 dana

Kao kad bi neko kupio pravi automobil a neko drugi tri dečija autica pa se hvalio kako ima 3 automobila i da je to bolje i više nego kad imaš jedan pravi automobil. 16 pobeda je mnogo više od 11 pobeda.
d

dobar plej

pre 2 dana

Zaboravi na mali klub mržnje i uživaj u najvećem klubu na Balkanu. Ne obaziri se na zle magarce i samo napred, da metlamo i dalje onaj mali "najuspešni" klub. Nama titule, njima opravdanja, hahaha.
D

Del Boj

pre 2 dana

Taj “mali” klub je bio prvak Evrope, pa sad vidi koliko je tek mali taj klub gde ce on kako kazes da “uziva”, dugogodisnji sigurni EL fenjeras!
p

prc

pre oko 20 sati

Bila je i bosna prvak evrope pre vas i gde je sada?
Z

Zacelje tabele

pre 2 dana

Zanimljivo, Partizan osvoji 11. mesto i do kraja bude u igri za doigravanje i to se smatra za los rezultat pa promeni celi tim. Sa druge strane CZ jedva izbori 16. mesto, ostvari samo 11 pobeda, obruka se sa porazom od 55:100 i onda otera igrače koji su iole valjali (Hanga, Tompkins, Gilespi) ali zadrži okosnicu i trenera koji su doveli do takvog rezultata?! To govori o ambicijama, jedni žele da ostvare mnogo bolji plasman a drugi su zadovoljni zaceljem tabele.
J

Još zanimljivije je

pre 2 dana

To da je Partizan imao 11 ti budžet za igrače u EL, a Zvezda je imala 16ti budžet u EL, sa tim da kada bi odbio Nejpira i Simonovića, Zvezda je imala najmanji budžet u EL. Tako da je Zvezda bila 2 pozicije iznad pozicije koja bi joj pripala po budžetu, a Partizan na tačno onoj poziciji za koju se nakrpio para moljakanjem svojih navijača i države. Zato ove godine, kada Zvezda ima veći budžet i deo ekipe od prošle sezone videćeš rezultate.
R

Reč je reč

pre 2 dana

Pa potpišite ta tri igrača.Svakako samo i ganjate bivše Zvezdine igrače.A što se tiče te šuplje priče o pobedama u EL to je izmislio vaš rumeni da opravda sezonu bez trofeja.
T

Tenerife

pre 2 dana

Partizanov trofej po Evroligi vredi 350k evra a Zvezdin 0 e! Toliko o trofejima i njihovoj vrednosti.
r

rajaram

pre 2 dana

kako nam fali, jaka startna četvorka, evo vec godinama, ljudi brzo zaboravljaju, jeste onaj Nejpir zajebo početak sezone, ali i Simonovic, je "otkazao", davali mu sansu i nista..svaki jak tim ima igraca na poziciji 4,poentera..šteta ako nekoga ne dovedemo, ista priča,krpiće Kalina ili Davidovac..
D

Druže o čemu pričaš

pre 2 dana

Doveli smo Dauma na četvorci. Čovek je u 10 najboljih krilnih centara u istoriji koledž košarke. Jedino zašto nije uspeo u NBA jeste jer nema eksplozivnost koja za EL apsolutno nije neophodna. Jedino šta bih ja još voleo jeste rezervni centar, tj najviše bih voleo da smo toliko jaki da Bolomboj bude rezervni centar, ali od te priče ništa. Ostale pozicije smo bombona!
F

Fratello

pre 2 dana

@druzeocemupricas Kad bi doveli startnog centra, fizicki dominantnog i da Bolomboj bude backup bi bilo savrseno.. Steta sto Nibo ili Motli nisu dosli. Ne znam kakve su sanse da Bobi dodje jer je u Americi statista i maskota
r

rajaram

pre 2 dana

KRALJ!
D

Danedaca

pre 2 dana

Ovaj brat će da kida. Energija Carls Dzenkinsa na vidiku samo je ovo unapređena verzija
N

Na čemu

pre 2 dana

Li je ovaj pacenik ???Menjaj doktora pod hitno...
s

si rumeni opet metla

pre 2 dana

idemo jos jednu manju serijicu do 18:0 pa lagani katancic,jsd se raspada,institucija id casova ljubavi do stecaja,sportski pizdrav!!!
с

стварно

pre 2 dana

се не сећам,не тролујем,кад је играо за Партизан?
o

onda

pre 2 dana

kad ste se raspadali
e

eeeeee

pre 2 dana

toliko o ljubavi
T

Top Gun

pre 2 dana

sto je najgore bio je dobar kod nas, ni tada mi nije bilo jasno sto smo ga oterali
F

Figaro

pre 2 dana

al smo se mi ogresili o ovog momka...
R

Rodman93

pre 2 dana

Ko neka šiparica uspaljena koja se smuva s nekim samo iz osvete prema bivšem, a bivši jedva čekao da je se riješi i još ga zaboli uvo za njom. Raspatetis'o se k'o neka tetka.
A

Aaauf

pre 2 dana

Aaauf
A

Aaauf

pre 2 dana

Aaauf
c

cule87

pre 2 dana

realno odlično pojačanje! još jedna godina gde imamo oba naša kluba u EL, ovo je još jednom privilegija u kojoj treba uživati... što se mog Partizana tiče, samo kad sam dočekao da panter ode, bio je minus dva igrača prošle sezone. a sad da se i jedni i drugi pojačamo i da se pošibamo!

Babakarniang

pre 2 dana

Mekintajer donosi asistencije i dobru odbranu, ali pre svega dolazi igrač s konstantnom formom i doprinosom i kada ima nula poena. Trebalo bi da se dobro uklopi u Zvezdi. Inače, očekujem da Daum oduševi, ne nađeš se među deset najboljih koledž krila svih vremena tek tako. Samo razmislite ko je sve tu igrao, u NBA nije uspeo zbog nedostatka eksplozicbosti. Nešto malo sporiji, ali sa vanserijskim šutem s visokim lukom i neprimetnim bacanjem unazad, skoro ga je nemoguće blokirati. Dolaskom Mekintajera verujem da će imati više čistih šuteva. To je i glavni utisak prelaznog roka za sada, Zvezda je u najavi podigla procente šuta.
S

Slavuj

pre 2 dana

Bitno je da je ovaj dolaskom u CZ postao zvijer od igrača, kao i svi drugi koji potpišu za Čovićev klub. Istina je negdje oko Nove godine kada domaća takmičenja postanu prioritet.
F

Filip i Djura

pre 2 dana

Odlican igrac👌i jedan od Najboljih plejmejkera u celoj EL definitivno! Sad je jos jedino ostalo da dovedemo i potpisemo DJURISICA i PETRUSEVA pa da kompletiramo dobar prelazni rok, znaci sad svim silama po potpis jos ova 2 igraca koja nam fale za dobar tim!
F

Filip i Djura

pre 2 dana

Odlican igrac👌i jedan od Najboljih plejmejkera u celoj EL definitivno! Sad je jos jedino ostalo da dovedemo i potpisemo DJURISICA i PETRUSEVA pa da kompletiramo dobar prelazni rok, znaci sad svim silama po potpis jos ova 2 igraca koja nam fale za dobar tim!
M

Metlanje

pre 2 dana

Ugasićemo lažnu avangardu za sva vremena, svi beže od njih, tuže ih, oni ni sami sebe ne vole, pljuju sve što je otišlo iz njihovog pometlanog klubića, Lstoja im najveća zvezda u timu...Cirkus 8-0 🧹
R

Rodman93

pre 2 dana

Nas ne možete ugasiti. A mi smo vas još davno ugasili. Dr Dule vas riješio i sad navijate za privatni klub dr mašinstva iz predgrađa glavnog grada protiv koga je porodica pokojnog premijera podnijela krivičnu prijavu.
p

psyhhodelija

pre 2 dana

Opaa ,izjavama pokazuje da im se opasno zamerio...Oterali su ga ružno te godine...Od tada je lupao po Burgu i Gacijantepu, sada je spreman da im se osveti ..A zvezdu crvenu ocenio kao blagoslov i najsjajniju i najcrceniju !!! ovo će biti dobra sezona predosećam.. Teško im je kad ovo čitaju,ljubomira,zavist.Okosnica ekope,igrači koji su doneli tripletu i METLU su sačuvani i pojačani Kalinicem,Kenanom, Plavšićem,Daumom i Mekintajerom... Stiže dobar igrač na poziciji 4 provereno...Ovo će biti dobra godina predosećam!! predosetio sam vam duplu krunu u fudbalu još kad je Bahar imao minus, rekao sam vam i za titule u košarci.. Nastaviće se...Ostoja i Žoc najavili drim tim i potrčali Mišku u zagrljaj...Kasno je sad...Porfirije oterao Mirotića,Hezonju,Ferela,Melija... Izgleda da i Moneke dobija pretnje hahahaha
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Biće Kodi u modi, došao je grobare da oplodi.
D

Dajvak

pre 2 dana

Kuku majci što te rodi.
M

Metla x8

pre 2 dana

Covek cekao godinama da se Osveti bivsem klubu, jer je igrao za zagrebacki pre 4 godine koji je prebacen u Beograd,pa onda prebacen u Laktase. Oprosteno ti je sve Kodi Delijo! 🧹
Z

Zzzz

pre 2 dana

Preskočena terapija?
F

Familija

pre 2 dana

Dobrodošao Kodi NAPRED ŠAMPIONI samo napred gazi familijo
E

Efes likes this

pre 2 dana

Efes se već raduje, osladilo im se i jedva čekaju reprizu. Kažu nikad veći merak nisu imali.
Z

Ziveo Efes

pre 2 dana

@Efes... Mi pustili Efes da bi igokea ispala iz EL i zavrsila u top 12,znaci misija kompletirana!

Искрено речено

pre 2 dana

метла...
R

Realno istina

pre 2 dana

Mi smo vama pokazali koliko je vrijedio vas skup pojedinaca prosle sezone.
b

banence

pre 2 dana

DOSAO SI IM BAS NA VREME...DA VIDIS ZASTO SI MORAO DA ODES IZ VELIKOG KLUBA..ZA OVAJ SITNIS SI UVEK DOBRO DOSAO..SAMO UZIVAJ...
B

Bnm

pre 2 dana

IZGUBILI SMO 3-PLU KRUNU I 8-0 🧹 😭
T

Top 17 se smesi

pre 2 dana

Realnost je fenjer po ko zna koji put
G

Gost007

pre 2 dana

A vi ste bili top 24..jos veca sramota..zato cuti i pokri se usima
G

Grobarcina

pre 2 dana

@top 17.... A sta tek mi da kazemo, u FK titule videli nismo cak 7 punih godina a LS igrali nismo preko 20 godina, a u KK jos i gore cak 13 punih godina bez ijedne titule i odigrane EL + izgubljena 3-pla kruna ove sezone i metla od 8-0 od Zvezde u svim derbijima,kud ces gore od toga?
L

Lokki

pre 2 dana

Tripleta.

Искрено речено

pre 2 dana

страх а😀😀..ајде фатај се 8 пута метле
F

Familija

pre 2 dana

Metla u tebi izmiče kontroli
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

Našoj sreći nema kraja grobari nam opet žuLi aja.
Л

Легенда предграђа

pre 2 dana

А јел му одговорила баба,зна ли се шта?
F

Fuzija laktasi

pre 2 dana

U zadnje 3 god izgubljene cak 2 triole krune plus metla 8-0 🧹🤫
J

Jsndbxncjc

pre 2 dana

Odgovorio je deda Žota- no money, no cry!
G

GostPa

pre 2 dana

Plejmejkeri: Kodi, Teo, Jago, Bekovi: Kenan, Nedović, možda Đurišić, Krila: Gijedraitis, Davidovac, Lazić, Krilni centri: Kalinić, Daum, možda Petrušev, Centri: Plavšić, Bolomboj, Mitrović.
8

8-0

pre 2 dana

Da se osveti vratio se Kodi i fuzionisanu igokeu redovno da plodi...
P

Petrusev i Djurisic

pre 2 dana

AJMO JOS PETRUSEV I DJURISIC PA DA KOMPLETIRAMO TIM! 🏆
S

Strpljivo

pre 2 dana

Sam cekao trecu ponudu za platu, cuj mene trecu mislim godinama...
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Čovek se istripovao kao da je potpisao za Lakerse a ne za klub koji je osnovan 2011.
L

Laktasi 2007

pre 2 dana

@milojko, Ma samo nek ste vi ispali iz EL i zavrsili u Top 12 tako sto smo Pustili Efes da pobedi, i nek ste izgubili i 7-mu titulu za redom i 4-tu duplu krunu takodje za redom u Fudbalu, i Triplu Krunu(Kup,ABA i KLS) u kosarci, i jos na sve to izgubili cak 8-0 sve derbije za redom...to je najbitnije!
t

tocilo

pre 2 dana

Lepo je što pamtiš godine. Kada bi znao datum bilo bi bolje. Ja ne pamtim, to, ne opterećujem se. Evo, na primer, savršeno me stoli bojko za sve žocove neuspehe. Pa šta što je 8:0!? Pa šta što nema titula!? Kakve veze ima Punterovih 2 miliona ili već koliko!? Neću da se opterećujem brojevima, ima ih mnogo, još treba godine da pamtim...
a

advokat

pre 3 dana

Dovešće i "zagrepčani" nekoga, možda Prepeliča...sutra.😉😛
J

Jos 2 pojacanja....

pre 3 dana

Prelazni rok jos nije zavrsen, ako ste slusali izjavu Covica od pre 4-5 dana, lepo je rekao da se ocekuju jos DVA POJACANJA, jedan na poziciji 2 (Djurisic ili stranac) i jedan na poziciji 4 (Petrusev ili stranac) tek kad se dovedu jos ta 2 pojacanja tim ce biti kompletiran za sada!
D

Don Vito Corleone'

pre 2 dana

@U inat dušmanima. Dvojka nam uopšte ne treba jer imamo Nedovića i Kenana, a i Lazić u petorci kada igra, igra dvojku. Djurišić nije dvojka, on trojka. Ali nemam ništa protiv da dodje. Treba nam još samo dobra dominantna četvorka kao što je Šengelija, i šteta što neće doći. Nadam se da će doći dobra dominantna četvorka, imali bi brutalnu ekipu. Tek će metla da radi.
D

Dusmanin

pre 2 dana

Ali to bi stvarno bio strasan tim, NISTA nam me bi falilo. Realno, po minutazi, prva petorka bi bili Kodi, Neda, Kalina, Petrusev, Bolomboj. Ako Kodi i Bolomboj nadji konekciju razbijacemo sve redom. Koliko Bolomboj donosi snagom i skocnoscu, toliko Petrusev sutem i visinom. Kalina moze i da pomogne u reketu a i Nedi spolja u odbrani. Ako se Neda ne zapali, tu je Kenan koji ce sigurno imati mozda i 20 minuta po utakmici. Jos dodamo i Jaga koji je suter i realno na svakom mecu barem jedan od njih moze da suterski iznese najveci teret. Plus Jago donosi brzinu, energiju, pali navijace kuci itd. Kad Kodi odmara a nema protoka lopte tu je Teo da poveze sve i pokrene kad ne ide. Isto tako Rokas, koji je jako slican Kalini, da odmori Kalinu i dominira i sa sutem i skokovima i odbranom 1 na 1. Pa Mitar i Plavsic, mogu i zajedno i sa bilo kim drugim. Mitar je vukao na mnogim utakmicama sam, i uz Kodija i Petruseva ima da sipa i koseve i asistencije. Plavsic za tucu, odbranu, skokove, zakucavanja, sto bi se reklo meso u reketu da se nijedan centar ne naigra. Sa takva 3 centra + Filip mi necemo nikada strepiti ko u reketu ima koliko faulova, jer svaki od njih je dovoljno dobar. I na to sve Djurisic i Daum, obojica suteri zeljni dokazivanja na obe strane parketa, i Lazic i Davidovac, iskusnjare za najbitnije meceve da donesu prevagu ako nosiocima ne ide plus su savrseni u odbrani i razumeju sve detalje u mecu. Realno ne postoji ekipa koju ne bismo mogli pobediti. Znaci ako zavrsimo Filipa i Djurisica ocekujem 20 pobeda u EL. Jedino ne znam ko bi u startu bio na tribini, ali ocekujem uvek neke povrede i probleme, zato je i dobro da imamo 15 igraca sposobnih da uvek donesu konkretan kvalitet u igri. Lazarevic u FMP da bude kapiten tamo dok nam opet ne zatreba, a Ilic takodje u FMP da skuplja minute, eksplodira ove sezone i vrati se za godinu ili dve, jer stvarno mislim da je nivo za EL, ali mu trebaju minute i iskustvo. Sportski pozdrav!
D

Djurisic u Zvezdu

pre 2 dana

@Corleone,, Djurisic je trenutno Najbolji mladi igrac u celoj Evropi i zato ga moramo dovesti u Zvezdu po svaku cenu, decko je buduci NBA igrac i kao takav zasluzuje mesto u Zvezdi!
J

Jos 2 pojacanja....

pre 3 dana

Prelazni rok jos nije zavrsen, ako ste slusali izjavu Covica od pre 4-5 dana, lepo je rekao da se ocekuju jos DVA POJACANJA, jedan na poziciji 2 (Djurisic ili stranac) i jedan na poziciji 4 (Petrusev ili stranac) tek kad se dovedu jos ta 2 pojacanja tim ce biti kompletiran za sada!
F

Forever Young

pre 3 dana

Došao je Kodi da grobare oplodi.
S

SamuelBN

pre 2 dana

Mozda kodi oplodi Jaga, ili rukobludi sa Kalenicem cuvarem Kosova..
M

Millllan136

pre 2 dana

Dolazili su mnogi prethodnih godina..za dobre pare...ali dzaba vam novci....bice kao i prethodno..na pola sezone sumrak...ove godine ce vam plavi doci glave...a vama ce neko drugi bit kriv...kao i uvijek..
D

Djurisic u Zvezdu

pre 3 dana

Ljudi, sta se desava sa Djurisicem, zna li ko? Znam da trazimo startnu 4-ku i da lovimo Petruseva, ali mi nije jasno sta se vise ceka sa dovodjenjem Djurisica posto je NBA draft zavrsen! Misko napisao na Tviteru da Djurisic sigurno ostaje u Evropi jos godinu dana pre odlaska u NBA, tako da mi nije jasno sta Covic i uprava vise cekaju...ukrasce nam ga na kraju bogatiji klubovi iz EL ako budemo odugovlacili njegov potpis!
S

Sasa1234

pre 2 dana

Čeka se letnja liga, koju će Djurišić igrati, ako se pokaže dobro postoji mogućnost da ga Atlanta zadrži, ma da čisto sumnjam, ne očekujte Djurišića do pred kraj jula, početak avgusta.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Čovek se istripovao kao da je potpisao za Lakerse a ne za klub koji je osnovan 2011.
U

Ujka Zitko

pre 2 dana

@milojko... Sa cak 2 Triple krune u zadnje 3 god i cak 8-0 metlamo klub osnovan 2007 koji za 15 god osvojio samo 1 trofej,kud ces gore od toga?
a

arroyo

pre 2 dana

pa iz institucije jedva čekao da pobegne, to nešto znači sve je jasno sve se zna
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Čovek se istripovao kao da je potpisao za Lakerse a ne za klub koji je osnovan 2011.
p

postic

pre 2 dana

Sine nzs ti koje prvi klub
@

@Milojko Arsenic's

pre 2 dana

Kad je mogo u kluba iz 2007, sto da ne ;)

Dorcolac

pre 3 dana

Ziv bio
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

U fudbalu smo titula 7 u nizu puta madre grobari, a u košarci smo titula 9 u nizu puta madre grobari. Sve vam po kući okrečim u belo, ispaljujem belo na dva metra udaljenosti, a i imam veliku dršku za krečenje, to će vam se posebno svideti.
G

Gist2

pre 3 dana

U slobodno vreme živim od socijale i tuđe nege, stara majka mi doda 300 din za tiket i crveni fast. Na izborima zaokruzim jedan i od dnevnice uplatim dopunu na prepaid da napišem još koji komentar u vezi partizana, eh kako mi je zivot sjajan
H

Hostgoust

pre 3 dana

Ti bre nisi svestan sta te čeka, redjaj novčanice u džep al slušaces i cuces ko si i sta si
F

Familija

pre 2 dana

Atina spremna AMIN
P

Poeta

pre 3 dana

Al će da k-ra, al će da plodi, Mekintajer Miler Kodi.
Г

Групни

pre 3 dana

само да не остане оплођен ...
3

3-pla kruna

pre 3 dana

GODINAMA JE CEKAO DA SE OSVETI IGOKEJI,SAD JE KONACNO DOBIO PRILIKU,BICE OPET 3-PLA I 8-0 🧹
Z

Za dom spremni

pre 3 dana

Aco Delijo stavljaj katanac na celo Jugoslovensko sportsko društvo. Pa ih onda vrati tamo gde su osnovani 45' neka tamo krenu od nule. A i Radja, Kukoč, Hezonja, Perišić, Rebić, itd itd itdddddd neće morati da se cimaju do BG, mogu onda u svojoj domovini da ih gledaju.
Z

Zzzz

pre 3 dana

Nije vas blam, večita opozicijo i manguparijo što se kesate o tramvaj?
G

Gost007

pre 3 dana

Danasnji naslovi...Zvezda leti u nebo i Partizanovo vaskrsenje u moskvi🤣🤣🤣komedija🤣🤣🤣
C

CvRKNITE

pre 3 dana

Svi grobari odmah.
D

DUMRETE

pre 3 dana

Svi gradovi odmah.
G

Gooxy

pre 3 dana

Ajde vi bar imate pleja mi izgleda jos jednu sezonu experimentisemo igru bez pleja
I

Igokea since 2007

pre 3 dana

Почиње декодирање палми.
M

Mutommbo

pre 3 dana

To je poslednji igrač koji je nedostajao da se kompletira roster za narednu sezonu. U ekipi su ostali svi nosioci igre iz prošle sezone plus je dovedena kompletna petorka: Kodi, Kenan, Kalinić, Daum i Plavšić. Od bitnijih igrača jedino je otišao Hanga, ali je on propustio dosta zbog povreda. CMM je igrač koji razigrava ekipu i nije mu namenjena uloga košgetera. Alternativa na njegovoj poziciji su Yago i Teo. Dakle sa pozicije pleja se može očekivati sigurnih 15 do 20 poena. Na poziciji 2 Kenan i Nedović, rekli bi svi udarna poziciha, ali šta reći tek za poziviju 3 Kalinić, Gedraitis, Lazić i dok smo na 4 malo slabiji, dolazi 5 Bolomboj, Mitrović, Plavšić. Tri potpuno različita igrača, za svakog protivnika. Odbrana će biti zaštitni znak ove ekipe. Jezgro domaćih igrača i velikih zvezdaša, kojim nije primarna lična statistika. Mali Kostić je ekstra talentovan, još ako dođe Ðurišić, izgledaće jako dobro. Najzad pominje se i Patrušev, koji je mnogo napredovao prošle sezone. Konačno naša ekipa, spremna za fajt sa svima u EL. I dovoljna im je jedna lopta.
e

e

pre 3 dana

Dovesce jos startnu cetvorku iz Nba,samo malo ce se sacekati,trojica su u kombinaciji.
Љ

Љубиша

pre 3 dana

Добра одбрана?! Можда у КЛС. Биће добар позициони напад. Много 30+играча,значи склоност ка повредама.
З

Заборави

pre 3 dana

ти Декија Давидовца...
A

Alo Železnik

pre 3 dana

Zvezda je imala dobre igrače prošle sezone, a osnovni problem je bio što je tim mator. Od starta se videlo da će na tri fronta doći do zamora materijala i povreda. Ni ovaj nije daleko od toga...
M

Mgk

pre 3 dana

Dobra odbrana, hahahahaha Jago na 1, Kenan na 2 ukupno dva metra imaju, još kad udje Hteo, sa ekstremitetima do poda i Kodi, koji je naveliko poznat po odbrani, opet ce Alba i Asvel po 100 poena da ubacuju, a turci sa 50 poena razlike da pobedjuju. Volim ovo lozenje na pocetku, dok ne pocne sezona i ne prodje 7-8 kola. A onda Arena polako pocne da se prazni, pa tamo u januaru bude ona dobra stara “Ne lozimo se mi na EVROLIGU”! Hahahahaha
E

Enzo

pre 3 dana

ja baš mislim da će Plavšić odigrati odličnu sezonu, čak i u EL. Sa Kodijem i Teom očekujem vrh saradnju
P

Partizai Zagreb

pre 3 dana

Jbg cekao godinama jer je igrao za Zagrebacku fufu koja je prebacena u Beograd,pa onda prebacen u Laktasima. Oprosteno ti je sve.
Г

Групни

pre 3 dana

једино Железник нико никад није пребацио, увек подбацио ...
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

Plaču žene u crnom narikače, još nisu svesni da im sistematski polako stavljamo 🔒🔒🔒🔒🔒 na celo Jugoslovensko sportsko društvo.
p

pretorijanac

pre 3 dana

Ma ne znas ti gde si supalj a kamolli da nesto cekas.
M

Milojko Arsenic's

pre 3 dana

Uhh više od svega volim kada grobari na kraju svake sezone sviraju u ove naše trube Vuvuzele ahahaha ahahaha.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

@Vake. @Grupni. @Don Vito ukraden moj Nik. Ej groBARI sve vam voŽi i tvoMr od A do Š.
Г

Групно

pre 3 dana

седнете на Милоклиз ...
C

Cirkus

pre 3 dana

Ko to sme jednom Korleoneu da ukrade nik? Msm brate, kum, mafija, raspust, ovo ono...
k

kako place groblje

pre 3 dana

Jao Kodi sta im ucini, placu jace nego ikad!!!!
G

GostP

pre 3 dana

Gajgeri udbasi nikad mi isplakati tolko neceno kao vi za nase uspehe, za vas nedodirljive a ovo sto proca ovaj, bio je smece fusersko bez doprinosa......jwdna godina EL sa Hauardom, Vanjom....lkudi nisu tolko obracali paznju na njega......
a

asas33

pre 3 dana

Pazite vi da ne placete. Kad je dolazio u Partizan i ja sam se radovao kao vi sada, a posle 3 meseca sam jedva čekao da ode. Lično mislim da je 1,4 miliona za njega mnogo para.
P

Prestanite

pre 2 dana

da placete!!
1

12345m12345

pre 3 dana

da li ce sponzor partizana preneti zvanicnu objavu baskonije u vezi obestecenja pitamo se svi i nestrpljivo ocekujemo?!
@

@12345m12345

pre 2 dana

Daj link da vidimo svi, jer u njihovu izjavu nema brojke a jos manje plata u drugom klubu, ali zato spanske novine kazu 400k i ako ste vi grka platili 150k i sve tri sezone imate sve veci i veci budzet od Zvezde, sta tebi briga kako drugi trose, bavi se tvoim raspalim klubom jer nisi valjda verovao da nece doci naplata za 60+m i jednu kupenu/ukradenu titulu. Tek ima da kukas ;)
G

Ghost5

pre 3 dana

Ovaj dečko prica sa mrtvim babama? Ja mu danas poželeo sreću on priča babi da mu je ovde krenulo nizbrdo? Lood
K

Ko mu jebebabu

pre 3 dana

Napalio se. Stvarno lik prica babi
N

Nero Wolfe

pre 3 dana

Dečko je jednostavno motivisan da vrati sa kamatom bagri koja mu je ostala dužna 6 plata,šta niste platili na mostu platićete na ćupriji!
D

Drz pos

pre 3 dana

Babu je bu... babu je bu... babu je buva ujela...
A

ABCDE

pre 3 dana

@Drz pos@ Grobari sa ispranim mozgom su poceli da j... jos nesto, sem dece,tudje zene,starce,sad su vidim poceli i babe...?! Eh tugo moja.
j

juznyyy

pre 3 dana

al se Dzordan istripovao
s

soon

pre 3 dana

Top 16 u decembru promena trenera, igranje evrolige revijalno do kraja, u januaru krecu saopstenja i bolesti da se uzme aba liga protiv Partizana u finalu
S

SAŠA FRANKFURT

pre 3 dana

Boli metla?! Naviknućeš se.
8

8:0

pre 3 dana

To bi continued...
M

Metla je za fenjerase

pre 2 dana

Fenjerasima je metla uvek bila pribor jer poslednji uvek čisti za ostalima
T

Tacka

pre 3 dana

@Trere: 1974. Kup pobednika kupova= Crvena Zvezda. Partizan nije imao nijedno osvojeno prvenstvo do 1975. Jer kosarka to je Crvena Zvezda i Mali Kalemegdan. I u zivotu krug se uvek zatvori, posle Danilovica, Tadica, Dacica,Vujosevica kosarka se opet igra tamo gde.je sve pocelo....dok legija stranaca nadobudnog Zoca odlazi prerijom sa zalaskom sunca.
x

x122

pre 3 dana

Sljaka vapi za vama!
M

Miloš 1970

pre 3 dana

E muko moja napacena.... 40 godina ste gledali jedan tim, 4 xF4,jedna EL ,3X pobednik Kupa Radivoja Koraca,košarkaši Partizana u reprezentaciji kao i treneri su doneli desetine zlata,kojeg bre vi igrača imate,kad ne znate ni šta ste ni ko ste...
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

76' su osvojili prvu titulu, a 71' su ispali iz prve Jugoslovenske lige.
в

всс

pre 3 dana

Ови гробоси су кедини навијачи на свету који броје Ф4! Па то нико нигде нормалан не броји, а они се примили на Ф4 иако задњи играли пре 15 година. Вазда са њим хумористички програм.
Г

Групни

pre 3 dana

долазио и Гист и Волден ... а пут ка успеху је у супротном правцу, питајте Робертса, Вујанића, Томашевића ...

Nebojsa Jevtovic

pre 3 dana

Вујанић, Томашевоћ, Станојевић... Људске нуле које су носиле оба дреса, странци ок, али домаћи, фуј, ниђе образа..
v

veliki strumf

pre 3 dana

А да питамо Пантера? Ууууу где ти оде, 20 година уназад. Дај да видимо шта каже Пантер (побеже са 5 милиона у џепу БЕЗ РЕЧИ). Па Лесор, па Дангубић, па Стефан Јанковић… И то све у последње 3 сезоне, види шта је бивших Звездаша! Толике сезоне - цео један теофеј освојише прва двојица, а ова друга двојица ни дрвену медаљу! А ти се вратио у 2000.е
@

@Glupni

pre 3 dana

Mali, nisi ni svestan da vas ONAJ sistematski polako 🔒🔒🔒 u svim sportovima.
v

veliki strumf

pre 3 dana

А да питамо Пантера? Ууууу где ти оде, 20 година уназад. Дај да видимо шта каже Пантер (побеже са 5 милиона у џепу БЕЗ РЕЧИ). Па Лесор, па Дангубић, па Стефан Јанковић… И то све у последње 3 сезоне, види шта је бивших Звездаша! Толике сезоне - цео један теофеј освојише прва двојица, а ова друга двојица ни дрвену медаљу! А ти се вратио у 2000.е
Г

Групни

pre 3 dana

мир међу животињама ...
m

mika majstor

pre 3 dana

Hezonje,sve vam je krenulo naopako od kada je limar uvalio ukraden džip Hilandaru,od kada je kobila pobegla i Dulou vratio ukradene slike....umal da zaboravim,a ko se tek setio pešačkog prelaza mogu samo da se dosećam...što reče Šojić
N

Nemanja02888

pre 3 dana

Ma to je opet sitnica, kao kap u moru u odnosu šta je sve radio vaš "moralni" predsednik 😂
G

Gooxy

pre 3 dana

Sjetimo se malo i sredstava namjenjenih svetom kosovu koja su ulozena u osnivanje nove zvezde dive
@

@Gooxy

pre 2 dana

Ma 100% bi u to vreme proneverene pare otisle u Zvezdu, nesto u njegov dzep da, ali u Zvezdi tesko, sa druge strane, obrati se u fk patizan za vise info oko pare sa Kosova ;)
G

Gooxy

pre 2 dana

Druze pa taj lik je po svom priznanju ulozio osam miliona eura kad je usao u to sa zvezdom.otkud liku tolike pare da ulozi u nesto neprofitabilno i sto on kaze da nema nikakve koristi od zvezde
m

mika majstor

pre 3 dana

Hezonje,sve vam je krenulo naopako od kada je limar uvalio ukraden džip Hilandaru,od kada je kobila pobegla i Dulou vratio ukradene slike....umal da zaboravim,a ko se tek setio pešačkog prelaza mogu samo da se dosećam...što reče Šojić
m

mika majstor

pre 3 dana

Hezonje,sve vam je krenulo naopako od kada je limar uvalio ukraden džip Hilandaru,od kada je kobila pobegla i Dulou vratio ukradene slike....umal da zaboravim,a ko se tek setio pešačkog prelaza mogu samo da se dosećam...što reče Šojić
А

Алекса977

pre 3 dana

Ф19
г

гм

pre 3 dana

продуваће га овај бабин унук
D

Delija momak iz pesme

pre 3 dana

Ovaj će da izgori do novembra , a januara će tražiti raskid ugovora ! Ovo proseravanje aka Nejpir smo već gledali . Dobre partije u EL ali ne i konstantno dobar , imao je dosta utakmica gde je bio katastrofa a u španskom prvenstvu katastrofa .. Nije ni do plejofa dogurao .. Čemu ovolika frka i halabuka oko njega ne znam 🤷 .. Ali velika je lova u pitanju pa je zato i veliki hajp 🤷
Z

ZV

pre 3 dana

Da bre, koji ovaj,gde on,Lakic,Nakic i Beslac sa Koprivom,to je budućnost svecke košarke,kaki ovaj,da je dobar imao bi jedno prezime....kao Hezonja
P

Pod hitno

pre 3 dana

Ispalci se grobarcicu
7

777

pre 3 dana

Sine koga si mogao da dovedes na pleju evo navedi mi 1 igraca ?
Z

Zeljko1212

pre 3 dana

Nemoj se ti druze opterecivati time, gledaj u svoje dvoriste
J

Japi

pre 3 dana

Bravo,osvojio si🧹
D

Delija momak iz pesme

pre 3 dana

Za ove pare Lorenca smo mogli da dovedemo ! Pa 2.5 miliona još samo Lorenco i Nan imaju po sezoni sada i Cody .. Preskupo plaćen , preskupooo .. Za 27 % šut za 3 , i 3 izgubljene lopte po đeču je mnooooogoooo
@

@Delija momak iz pesme

pre 3 dana

Gde si ti to video da su 2.5m po sezoni, da nije mozda za 2 sezone???
e

e

pre 3 dana

A na kraju sezone ce podici pehar pobednika El,zajedno sa Lazicem .
@

@ssss

pre 3 dana

ZV nije mi jasno kako se u 90% slučajeva poklopi da ovi što se lože na FMP budu i nepismeni?Da li si hvatao krivine u školi?
J

Jihuv

pre 3 dana

Nije do plejofa dogurao? Pa nije šah, valjda ekipa igra.8 asistencija u proseku...To je ono sto normalnoj ekipi treba..Vi imali po 4-5...
D

Delija momak iz pesme

pre 3 dana

Nisam grobarčić već navijač one prave Zvezde ! A za ovog bi voleo da nisam u pravu i da grešim ali ... U EL je imao kakve takve brojke , u domaćem prvenstvu nisu bili među 10 ekipa .. Jedna utakmica tripldabl i mi smo naseli .. Pa ne bi ga Barsa prepustila , ili Fener , Panata , Oly .. Opet će ovo biti greška kao sa Nejpirom videćete ... Plaćeno obeštećenje skoro milion .. plata preko 2 miliona 🤷 .. KATASTROFA
@

@Delija momak iz pesme

pre 2 dana

Malo si to napumpao brojke, mislim da je ukupno oko 4.5m, koja teska sekta i kompleks ccc
D

Delija momak iz pesme

pre 2 dana

Pa na tih "oko 4.5 mil.€ " dodaj i obeštećenje od "oko milion" i to ti je nešto malo više od 5 mil. za dve godine ... 🤷 Zato struja poskupljuje i benzin je odma skočio za 3 dinara 👏👏
S

Seljacina u

pre 3 dana

seoskom klubu...fmp i jest za tebe.
3

3C

pre 3 dana

Plaky plaky 🤣
O

Ometlani

pre 3 dana

Pa nije došao u seoski Dodikov crno belu klub iz Laktaša. Hohoho
Z

Zvezda 91

pre 3 dana

Gde ces vece seljacine od laktasi 2, jedan trofej za 3 godine, malo li je... ahahahahahahaha
j

jojo

pre 3 dana

8:0 vas je pomeo taj seoski klub. Sta su Laktasi velegrad.
Ч

Чокот

pre 3 dana

Од које болести сви ви, који, као папагаји, понављате: "предграђе", "сељачине" и слично, болујете? Или баш сви живите у центру Београда?
I

Ibibyctc

pre 3 dana

Izgleda ima da vam vrati neki dug...
Z

ZV

pre 3 dana

Hezonje,ne bih da dižem paniku ali čini mi se da je Kodi pojeo morske plodove i palačinjake sa orasima....sad bi neko mogao biti...soon,cry,very soon...
Д

Драгиша Мишовић

pre 3 dana

Слично као и прошле године,као склопили смо екипу на време и тек онда видиш у току сезоне колико пропуста је било,фалио нам је тај печат у лику још барем једног а врв и два топ појачања...чини ми се да опет правимо исту причу,да се не понављам,све је ово лепо,окосница од домаћих играча,коректна појачања за сад али све је то млако, фали још две бомбе,праве,у најбољим годинама а не ветерани,вође,играчи који су класа,ако то будемо успели да доведемо онда можемо рећи да је то то и да очекујемо нешто више.
p

prti

pre 3 dana

I doci ce jedna cetvorka plus Djurisic ako ne ostane u NBA. Realno je da ta cetvorka bude najplaceniji igrac. Mada mnogi pominju i peticu ako Mitrovic predje u Dubaji ali ne verujem u tu pricu.
k

koskasb

pre 3 dana

micić,dončić,jokić...odgovara?
G

GetoSportBebo

pre 3 dana

Nije ovo fudbal, košarkaški prime je između 29-34 godine. Na primer Lebron je osvojio prvi prsten sa 28 godina, a aktuelni MVP Mike James puni 34. Sasvim kvalitetna i smislena pojačanja koja su u formi, biće problem ako se ne popuni mesto 4.
N

Nanas

pre 3 dana

Doncic i Jokic pa bi mozda bio zadovoljan ???
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

groBARI opet ostaju bez trofeja, kunem vam se LJUBIŠE mi MOJEGA svi groBAR, kad vam kažem.
V

Vake

pre 3 dana

Neka ti ga ljubi...atu od 50 g.
D

Don Vito Corleone'

pre 3 dana

Pa LjubiŠe mi moga, al ja bolje puŠim njihovoGa.
Г

Групни

pre 3 dana

ако се бавиш агрокултуром , Вилаџер ОПРЕМа добро ...
L

Luja

pre 3 dana

Kenan i Kodi baš željni krvi ( figurativno).
h

heheh45

pre 3 dana

Hahahah ali sta radi sponzor, kao tabloid se ponasa. Naravno da nisu preneli deo izjave gde kodi kaze da se vraca na mesto gde mu je karijera krenula nizbrdo hahah pa kako je to moguce oni su avangarda kao i ovi tabloidni spnzori
N

Nemanja02888

pre 3 dana

Pa krenula nizbrdo kad je kanta od igrača tada bio, sad je malo bolji doduše, ali malo😂
M

Milan Bre Bre

pre 3 dana

Skuplje gorivo u petak jer eto, igra se za kikiriki.
k

koskasb

pre 3 dana

gos,hezonja,moneke,milutinov...eno ih na aerodrom ljube ruku žocu
D

Drvo

pre 3 dana

Priča se da mu Ostoja uvalio prekucan džip.
I

Iluminato

pre 3 dana

Ovaj čovek je besan i gladan kao vuk, došao je da stavi tačku na crno beli svet, jer su mu ostali dužni. Dobrodošao, majstore!

GRKI GRK

pre 3 dana

"Godine strpljenja su dovele do ovog trenutka. Ljudi ne shvataju koliko mi ovo sada znači, koliko sam dugo čekao na ovo. Koliko sam negativnih emocija zadržao u sebi zbog ovog trenutka. Koliko sam dugo držao glavu dole i uzimao stvari dan po dan. Bako, voleo bih da si ovde da vidiš šta ću sada učiniti za tebe. Ali, mislim da si znala da mi treba anđeo poput tebe da me čuva za ono što dolazi. Konačno se vraćam na mesto gde je moja karijera krenula nizbrdo. Ali život uvek dolazi u pun krug, i kada se zvezde poravnaju, ja slušam, posebno kada je najcrvenija zvezda na nebu", napisao je Miler-Mekintajer.

GRKI GRK

pre 3 dana

Hahahaha neko će dobijati 🧹🧹🧹🧹
N

Nijebas tako

pre 3 dana

Nije rekao najcrvenija zvezda na nebu nego "najsjajnija crvena zvezda na nebu"
з

зики

pre 3 dana

Kaда би дошао Манеке било би кључно за сезону.Од Кодијаа не можемо очекивати нешто много поена,дао нам је само 3 у Шпанији
W

Who the f

pre 3 dana

Is MAneke?
Y

Yugo

pre 3 dana

Koji moneke imamo Davidovca i daum tu i Mitrovića po potrebi
K

Kraljević Marko

pre 3 dana

Moneke je običan klovn i pajac. Realno, treći ili četvrti igrač u ekipi. Ko je toliko lud da uplati za njega obeštećenje od 1,5 miliona evra. Nadam se da će otići kod partizana.
@

@зики

pre 3 dana

Da ali zato je imao po 10 asistencije, inace i Spanulis nam jednom dao 0 poena, ali kad te cuva Branko sta bi drugo, samo dodas loptu pa sta bude :)
M

Milojeee

pre 3 dana

Na stranu sve sto je sada dosao ali nisam siguran koliko moze da nam doprinese odnosno nisam ljubitelj ovakvog tipa igraca koji bukne jednu sezonu a Ima vec 30 godina i pre baskonije se nigde nije video. Daj Boze da gresim
K

KMM Welcome

pre 3 dana

Strpljivo cekao? Hmmm, resio da se osveti partizanima, ili da zaigra pred najludjom publikom. Sta li je.
K

Krme

pre 3 dana

Nema razloga da nam se sveti, a pred najluđom publikom je igrao već.
O

Oleolee

pre 3 dana

Krme druze on kad je igrao kod vas tad niste imali navijace. Pratili ste vaterpolo
A

Ako je istina

pre 3 dana

Ako je istina da je ovo izjavio jasno je da je shvatio jos davno ko je najbolji klub sa ovih prostora, a moze se i reci da zeli da se osveti za to sto je bio isteran! Kako god bilo, nama je drago sto je dosao u nas tim. Dobro Dosao!
T

Trere

pre 3 dana

Još davno a vi osnovani 2011. lol
l

lollol

pre 3 dana

ti verovatno 2010,zar ne lolol
N

Nemanja02888

pre 3 dana

Hahahaha kako možeš da budeš bolji kad si u svojoj istoriji bio Zvezda ili FMP igrao samo jednom četvrtfinale Evrolige i izgubio 3-0, dakle nemaš u svojoj istoriji plejof pobedu Evrolige, a Partizan osvojio Evroligu, igrao 4 puta fajnal for, i ko zna koliko puta plejof, pa više smo uradili u sezoni 2022/2023 u onom klasiku četvrtfinom sa Realom nego vi otkad postojite, čuj najbolji klub na ovim prostorima hahahaha 🤣
@

@Trere

pre 3 dana

pa dobro nismo bas matori ko i vi daleko je ta 2007 godina kad je lopta preskocila Drinu i fuzionisala se sa Igokeom iz Laktasa

Steci Syto

pre 3 dana

hahahah naravno da niste preneli celu izjavu sta napisao decko, vec smao ono sto ste hteli. picaju kompleksi.. kako Kodi rece, potpisao je za najsjajniju crvenu zvezdu na nebu

bebs

pre 3 dana

sta ti vredi rodjace da objasnjavas njima, kad svi idu kod tegija po misljenje
Л

Легенда предграђа

pre 3 dana

И за мртву бабу је потписао...
r

reb8888

pre 3 dana

...kodi miler, kenan, kalinic, daum i plavsic. petorka koju smo dobili umesto igraca koji nisu imali neki doprinos. ocekujem da daum bude iznenadjenje ove, kao bolomboj prosle. brine me plavsic, ali pored tea i kmm mozda bude i bolji nego u megi, samo da odbranu odradi bar solidno u napadu ce da kida obruce...
D

Danedaca

pre 3 dana

Da li si ti nekad gledao Plavsica?
@

@danedaca

pre 3 dana

...zasto?
n

neshha

pre 3 dana

@danedaca U pravu je covek.Plavsic jeste izgledao odlicno u Megi,ali ipak nije to ni priblizno isto kao utakmice u EL.Pre svega,u Megi se igra pravi za potrebe jednog ili dva igraca,da bilduju statistiku,zbog prodaje u NBA.Na konkretnom primeru,videli smo da Simonovic i Petrusev,u prvim sezonama posle Mege nisu licili na kosarkase a kamoli na zveri,kako su izgledali u Megi.Ovo je sasvim drugi nivo takmicenja i razumljivo je da postoji strah kako ce tome da se prilagode.
O

Ooooppp

pre 3 dana

Kodi je spreman da nekome zagorca zivot. Jos jedan ozbiljan krilni centar i eventualno Djurisic i ekipa je sklopljena.
s

sasa70

pre 3 dana

....... za 14 mesto!!!!!

лејонардо

pre 3 dana

У дресу Коди Милера!
k

kodi miler

pre 3 dana

ovo je ta sezona momci
K

Krme

pre 3 dana

🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣🤣
v

videcemo

pre 3 dana

hahaha zavrsila roster pa tek sledi bomba na cetvorci pozdrav za nerealne urednike
L

Laps

pre 3 dana

Kad ce vise ta bomba na 4 o kojoj svi picaju, i ko je ta bomba??
A

Ako te zanima

pre 3 dana

Moneke je ta bomba na 4 i dovodimo jos jedno pojacanje na 2.Monekea dovodimo cisto da iznerviramo zeljka
B

Batonga

pre 3 dana

Filip Petrušev :)
G

GetoSportBebo

pre 3 dana

Vuk menja dlaku ali ćud nikad.
M

MNM

pre 3 dana

Idemo bree!!💪💪💪😊
N

Nemanja02888

pre 3 dana

Uveeee Stef Kari ti li si? 🤣
O

Oksi

pre 3 dana

Momak na kog navijaci Partizan nemaju pravo biti ljuti. Bio je tu kad su bili ocajni, klub ga je doslovno oterao i sta momak sad treba da radi? Dobrodosao na pravu stranu brda. Vrlo dobar igrac, mislim da su mu saigraci adekvatni i da ce biti pravi PRVI plej. Mitrovic bi mnogo znacio da ostane, jer on i Kodi mogu zavrte svakog.
d

daj bre

pre 3 dana

kakva strana brda?! to se oni loze da zamaskiraji istoriju! kog brda kad su doseljenji iz jednog zagrebackog sumarka

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Kakao smo bili očajni to je bila sezona kad je prekinuta zbog korone Trinkijeri kad bio trener u Aba ligu bilo 12 ekipe trebalo da se odigra još 1 kolo do kraj pred plej of Partizan 1 mesto 17-4, Budućnost 2 mesto 15-6 , Zvezda 3 mesto 14-7 u Eurocup Partizan u Eurocup isto bio najbolji u 1/4 finale trebalo da se igra sa Unix.
D

De la hoya

pre 3 dana

Kakva strana brda!? Ti si iz železnika.
O

Oksi

pre 3 dana

Da brate ocajni ste bili, uporedi taj tim i ovaj u prethodne 2 sezone, posetu, odnos medija prema vasem klubu, u Evropi zaboravili da postojite i kakav je budzet bio..

Enzo bg

pre 3 dana

@Bojan Urosevic majstore ne spinuj, bili ste 7. te sezone sa skorom 13-13
@

@Bojan Urosevic

pre 3 dana

Pa izgubili bi opet sve, Zvezda sa Lorenzom i Beronom bi napravila bar brejk, a uniks bi vas pregazio lakse nego tuti fruti, domace bi pobegli il lagano izgubili takodje, tako da nisto vi nista izgubili, spasili ste se samo kao sad kad ste pobegli ;)

Bojan Urosevic

pre 3 dana

Enzo bg Pomešao si sezone Partizan kad imao tu lošu sezonu to bilo kad promenili tri trenera na kraj završio sezonu onaj Matović od stranaca tad igrali onaj Mika i Rason Tomas igrali Nikola Jankovic,Dangubic,Veličković,Trifunović a CMM kad igrao te sezone smo bili prvi i u Aba I u Eurocup sezona Corone a već ste bili 3 mesto u Aba ligi i 13 mesto u euroligu.

Enzo bg

pre 2 dana

Bojane brate CMM je bio tu 20/21, a korona sezona je 2019/20
N

No.1

pre 3 dana

Sanjao sam neke brojeve, možda je to loto kombinacija: 9, 14, 11, 17, 10, 16?
D

Drvo

pre 3 dana

Sta su to brojevi koje je nosio na dresu u prošlim ekipama
A

A mozda si

pre 3 dana

Bio u seriji Lost? :-)
B

Bukva

pre 3 dana

Loto je sa 39 ne sa 16 ili 18
S

Srbobrtaele

pre 3 dana

Hahahahaaa kakva diabola.
B

Buvuvuv

pre 3 dana

Hehi, nešto ste mu, kanda, na žulj stali? Izgleda...
S

Sofronije III

pre 3 dana

Smešnije mi je to što si se ti posvađao sa gramatikom.