Komentari na vest

Tompkins oživeo u Zvezdi pa se vratio u Španiju

D

Djape45║

pre 2 dana

Naši igrači idu u Korunju njihovi u nba, pa vi skontajte ko ima više para.
Z

Zzzz

pre 2 dana

Kakav bistri zaključak, fenomenalno.
M

MARE555

pre 2 dana

Predji ti da gledas bilijar to je sport za tebe.. Poredis graca koji je presao zenit odavno i povrede su ga unistile sa igracem koji je zalutao u Evropu samo zbog povrede koju je imao , iskoristio za rehabilitaciju i vratio se.
c

cvekla metla

pre 3 dana

Ocemo li dovesti bolju 4ku ili necemo ??? Sto nije potpisan Sengelija ? Lorenco Braun i Vildoza se sami nudili, samo lud ih ne bi potpisao obojicu...Petrusev mora doci ! Gde je centar strani ubica ??? A treba bam dva
Q

QPa

pre 3 dana

druze aj malo realnosti, nije ti ovo menadzer pa da imas 4xPG ili 4xSG, aj izbalansiraj im minutaze.. treba da se pokolju medjusobom..
I

Izdaja U Tem Denveru

pre 2 dana

Pored kodija i kenana, mislim da niko u evropi ne bi uzeo vildozu i brauna. Sengelija je odbio ponudu. Sta ce ti jos jedan centar pored bolomboja, luke i plavsica?
7

79

pre 2 dana

Auu na čemu si ti čoveče
r

rajaram

pre 2 dana

nije tolika muka, opusteno, trener je tarzio ovog Dauma, ja se nadam 4ci, Marjanovicu(vrijeme je da zaigra, ima godina ali zadnjih 7 se nije mučio ni igrao), ovaj mali Đurišić, vidjeli smo poslednju sezonu, povrede itd, ekpa mora u ovom ritmu da ima 15 do 16 igrača...
R

Realno0

pre 3 dana

Bas bih voleo da ozivi svoju karijeru, zasluzio je to..
G

Gembe

pre 3 dana

Prdnuo je im je u facu u derbiju, drag momak
Z

Zzzz

pre 2 dana

A ti se usrao od sreće?