Komentari na vest

TSC odigrao nerešeno protiv nekadašnjeg rivala Partizana u Ligi konferencije

Č

Čeka nas

pre 2 dana

Sudbina BAČKE,narvno kada Kepcija vodi glavnu rec u sportskom sektoru,a dok je bio Lazeta nije prilazio Akademiji, Pravi koloniju,razdor u ekipi u izborom kapitena.Misli da ce ga prodati sa trakom,pre ce Jorgu da proda!!!
l

lošasezona

pre 2 dana

TSCu će biti uspeh ako uđu u 8 ekipa ove sezone, tj plej of. Doveli su očajnog trenera, kumovsku kombinaciju. Dosta upitnih "pojačanja" koji nemaju pravi kvalitet. Idu oni polako silaznom putanjom.
V

Vanecious

pre 1 dan

Koliko god da mislis da su lose odradili uvek ce biti ispod jednojajcanih i iznad ostatka lige.Tsc je napravio sistem koji je samoodrzib dok ostali stalno menjaju i to daje rezultate a ne neka imena i igraci..Daj sebi malo vremena da ti to udje u glavu.
G

Grković

pre 2 dana

Ova ekipa sa Banjcem je fenomenalna ekipa! Gordić,Lazetić,Prestiž ne zna se ko je bolje pojačanje u napadu.Ima da gori u Bačkoj Topoli.Čestitam rukovodstvu.
m

molim?

pre 2 dana

TSC ima jako zanimljiv tim.
?

??

pre 2 dana

Sad ce 90%onih koji su pljuvali lazetica da ga dizu u nebesa. Dok je bio tu najgori je, a kad ode najbolji je. Klasika
V

Vanecious

pre 2 dana

Ne znam da li je los trener ali znam da su pripreme tek pocele.Cak i da izgubi koju utakmicu na pocetku prvenstva sasvim je normalno.Trebace vremena..
J

Just

pre 2 dana

Menjajte ovu prevaru
f

ferika.121

pre 3 dana

tsc ce ove sezone imati veliki probleme, losa pojacanja, los trener.
j

jiriiiii

pre 3 dana

klafuric je ocajan trener, celnici TSC su napravili gresku sto su ga doveli.
C

Cer

pre 3 dana

tsc ove sezone u drami za Evropu. tek ce se videti koliko je to sve bilo do lazetica
G

Gost 24000

pre 3 dana

@vanjauzelac Znas li mozda ima li TSC ideju da dovodi levog beka? Porazno bi bilo da i citave ove sezone izmisljaju zamenu za Petrovica...
g

gost24300

pre 2 dana

u formaciji sa krilnim bekovima alternativa Petroviću je Šoš, a to može i da pokrije Ćirković. barem je tako bilo ranije