Nemanja Petrović (TSC Bačka Topola) i Osman Bukari (Crvena zvezda)
Nemanja Petrović (TSC Bačka Topola) i Osman Bukari (Crvena zvezda)

PREDLOZZI I TIPOVANJA (subota): Zvezda se gosti u Bačkoj

Vreme čitanja: 1min | sub. 02.03.24. | 11:35

Pročitajte nekoliko predloga za 2. mart…


NAPOMENA: U rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA novinari portala MOZZART Sport iznose svoje mišljenje povodom utakmica koje se igraju tog dana, i daju svoje viđenje koji bi ishod mogao da bude postignut na određenim parovima.

Izabrane vesti

Šta vi mislite? Imate li svoje ideje, predloge, fikseve... koje biste podelili s drugima?

Ostavite svoj komentar ispod teksta...


Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 16:00
TSC Backa Topola - Crvena Zvezda
ID: 7918130


I jedni i drugi sjajno su ušli u prolećni deo sezone, ali jasno je da su ambicije Crvene zvezde veće nego one koje gaje domaći. Pritom, Beograđane sledećeg vikenda očekuje „večiti derbi“ i veoma im je bitno da u njega uđu što bolje raspoloženi. Efikasna dvojka je realna.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.4)
Fiksevi dana
SRBIJA 1 MozzartBet Superliga | 18:30
Partizan - Zeleznicar Pancevo
ID: 7918139


Izabranici Igora Duljaja možda testiraju živce navijača, ali su dobili sve tri utakmice u nastavku šampionata. Okršaj sa ekipom koja zauzima pretposlednju poziciju na tabeli ne bi smeo da predstavlja preveliki izazov za domaće, a ako vam kec nije dovoljan kombinujte sa 3+.



Konačan ishod

Tip: 1 (1.2)
Fiksevi dana
ENGLESKA 1 | 16:00
Nott.Forest - Liverpool
ID: 7918333


Liverpul je prošlog vikenda osvojio prvi trofej u sezoni (Liga kup). Taj uspeh protiv Čelsija, kao i onaj protiv Sautemptona u FA kupu sigurno će značajno podići samopouzdanje mladim fudbalerima, koji su izneli najveći teret. Forest će biti motivisan, ali dvojka je realna.


 



Konačan ishod

Tip: 2 (1.55)
Fiksevi dana
ITALIJA 1 | 18:00
Monza - Roma
ID: 7918288


Monca od kraja januara igra izuzetno dobro, a kako je ovde nedavno “pao” slavni Milan domaći imaju puno razloga za nadu da bi po prvi put u istoriji mogli da savladaju i Vučicu. Ipak, mi se ne usuđujemo da vam preporučimo bilo koji ishod. Najbolje je da se opredelite za GG.



Oba tima daju gol

Tip: gg (1.87)
Vredi probati
NEMAČKA 1 | 15:30
Union Berlin - Dortmund
ID: 7918256


Treneru Dortmunda Edinu Terziću već neko vreme ljulja se klupa, što i nije čudno s obzirom na to da su Milioneri dobili svega četiri od prethodnih 14 utakmica u različitim takmičenjima. Zbog toga budite oprezni i umesto čiste dvojke radije na tiket stavite kombinaciju X2&GG.



Mozzart kombinazzije

Tip: X2&gg (2.2)
Vredi probati
ŠPANIJA 1 | 21:00
Valencia - Real Madrid
ID: 7918296


Valensija je sasvim solidan domaćin, ali na Mestalju dolazi Real koji i kad ne blista osvaja bodove i hita ka 36. tituli. Kraljevski klub mora da razmišlja i o RB Lajpcigu, tako da ne očekujemo lepršavu partiju, već meč sa malo pogodaka. Kada se sve uzme u obzir, gađajte 2&0-3.



Mozzart kombinazzije

Tip: 2&0-3 (2.1)
Vredi probati
FRANCUSKA 1 | 17:00
Reims - Lille
ID: 7918342


Rems je vezao tri meča bez pobede kod kuće, a Lil pet takvih gostovanja, što je zabrinjavajuće za ekipu njegove reputacije i ambicija. Povrh svega rival mu ne leži i dvojku ništa ne garantuje. Tradicija njihovih duela najavljuje 2-4 gola, ali mi bismo probali KMB 1+I&2+II.



Mozzart kombinazzije

Tip: 1+I&2+II (2.85)
Za izbegavanje
ENGLESKA 2 | 16:00
Birmingham - Southampton
ID: 7918634


Posle fantastične forme koja ga je krasila od kraja septembra, Sautempton je tokom februara počeo da oseća zamor materijala i u meč ulazi sa tri uzastopna poraza. To Birmingemu, koji je vezao dobre rezultate kod kuće daje nadu da može do pobede. Mi savetujemo izbegavanje.



Konačan ishod

Tip: 2 (1.85)

tagovi

predlozzi i tipovanja

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara