Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

Pobede Rozenborga i Palmeirasa imaju najveće kvote u Mozzartu

Vreme čitanja: 2min | ned. 07.07.24. | 10:55

Nigde na svetu nećete naći veće

Kreće odbrojavanje do polufinalnih borbi na Evropskom prvenstvu u Nemačkoj, a bukmejkeri Mozzarta tradicionalno imaju iznenađenja.

Reč je o promo kvotama na slavlja Rozenborga protiv Od Grenlanda u šampionatu Norveške, kao i na Palmeiras u sudaru sa Baijom u sklopu brazilske Serije A.

Izabrane vesti

Rozenborg je šampionat Norveške počeo bez mnogo uspeha i još nije naročito stabilan. Trofejni sastav trenutno je na 10. mestu na tabeli Elitserijena i ima bod ispred prelazne zone. Pošto je u prošlom kolu izgubio od Vikinga sa 4:2, Rozenborg je doživeo šesti poraz u sezoni. Tim iz Trondhajma igra promenljivo na domaćem terenu, ali je neporažena na minula dva susreta kod kuće. Od Grenland nije sebi postavio ambiciozne ciljeve i, u celini, i dalje se nosi sa glavnim – biti van zone ispadanja. Sa 14 bodova, tim je na 11. mestu na tabeli i ima bod ispred zone baraža, odnosno četiri poena je daleko od mesta za ispadanje. Od je bez pobede nad Rozenborgom na sedam prethodnih međusobnih sukoba, na kojima je doživeo pet poraza.

PALMEIRAS - BAIJA (NEDELJA, 23.30), KEC 1,65

Aktuelni šampion Brazila i ove sezone je aktivan u borbi za tron. Palmeiras će u nedelju da ugosti Baiju na Alijanc parku u meču koji bi mogao značajno da utiče na trku za titulu. Posle 14 utakmica, Verdao je trećeplasiran sa 27 bodova i četiri je koraka udaljen od prvoplasiranog Flamenga, uz duel zaostatka, dok su gosti peti sa isto 27 poena, ali su ispod domaćina zahvaljujući inferiornoj gol-razlici. Palmeiras je odigrao nerešeno 2:2 u poslednjem meču Serije A protiv Gremija na strani. Pobedio je na četiri minula domaćinstva u ligi. Baija je u poslednjoj prvenstvenoj utakmici trijumfovala sa 2:0 nad Žuventudom na svom terenu. Ovaj tim blista na domaćem terenu, ali na strani ne uspeva da se istakne, pošto je bez slavlja na četiri prethdona okršaja.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.

------------------------------

Igraj EURO Prognozzer - osvoji svaki dan do 100.000 bez ikakvog uloga!

EUROFORIJA SE ZAHUKTAVA!

OVO JE 18 RAZLOGA ZBOG KOJIH JE MOZZART NAJBOLJI IZBOR ZA EP

------------------------------


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara