VAR poništio najlepši gol u Humskoj ove sezone (VIDEO)

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.10.24. | 19:35

Ibrahim Zubairu sjajno pogodio suprotan ugao sa ivice kaznenog prostora, ali to nije bilo dovoljno da upiše drugi pogodak protiv Tekstilca

Dva gola su priznata nakon prvih 45 minuta utakmice između Partizana i Tekstilca (1:1), a poništen onaj koji je bio ubedljivo najlepši, ne samo na ovom meču, već na svim utakmicama crno-belih u Humskoj ove sezone.

Ibrahim Zubairu igra možda i najbolji meč u dresu Partizana, očigledno mu je prijao i povratak Sava Miloševića na klupu crno-belih, ali to nije nagradio sa dva gola u razmaku od svega sedam-osam minuta.

Izabrane vesti

Krilo iz Gane je bilo u situaciji da ugasi slavlje gostiju nakon izjednačenja u 45. minutu. Već u narednom napadu, nakon pogotka Ivana Davidovića sa bele tačke, Zubairu je ušao sa desnog krila u sredinu, a onda levom nogom opalio u sam desni ugao nemoćnog Bojana Braća. Međutim, posle gledanja VAR snimka ispostavilo se da je krilo Partizana bilo u ofsajdu nakon dodavanja Ovusua, pa je usledila reakcija iz VAR sobe.

Partizan je bio agilniji tokom prvog poluvremena, ali ga je skupo koštalo igranje rukom Nikole Antića u kaznenom prostoru, iz kojeg su gosti došli do izjednačenja.



tagovi

Ibrahim Zubairu

Obaveštavaj me

FK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara