©Starsport
©Starsport

Odbor za hitna pitanja FSS neće raspravljati o poverenju Piksiju

Vreme čitanja: 1min | sub. 06.07.24. | 14:38

Selektor Srbije neće biti tema sastanka u ponedeljak

Odbor za hitna pitanja Fudbalskog saveza Srbije biće održan u ponedeljak, ali se na njemu neće raspravljati o učinku reprezentacije Srbije, niti poverenju selektoru Draganu Stojkoviću Piksiju, piše Sportski žurnal. Od ukupno 15 tačaka, njih 13 će biti posvećene donošenju odluka u sitemu takmičenja i nadležnim organima, utvrđivanju propozicija za prvenstvo Prve lige, baraže, propozicije i odluke o Kupu Srbije i nagradama. Preostala dva tiču se rešavanja sporova FSS i usvajanja liste sudija, pomoćnih sudija i kontrolora Mozzart Bet Superlige i Mozzart Bet Prve lige Srbije.

Selektor reprezentacije Srbije Dragan Stojković Piksi u petak će podneti izveštaj Izvršnom odboru Fudbalskog saveza Srbije, što će biti ključna tačka dnevnog reda. Žurnal ističe da će u ponedljak biti usvojen predlog Zejdnice Super i Prve lige Srbije o usvajanju dva bonusa, protiv kojeg je samo Partizan, ali su svi ostali podržali predlog.

Izabrane vesti

Isti izvor navodi da je Dragan Stojković trenutno u Parizu, a da će u Beograd doći uoči sednice Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije, koji je na programu u petak. Glavna tačka sednice biće izveštaj selektora Srbije sa Evropskog prvenstva u Nemačkoj. Žurnal podseća da je nakon Svetskog prvenstva u Kataru izveštaj podneo direktor reprezentacije Stevan Stojanović.


tagovi

Dragan Stojković Piksi

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara