Dušan Mandić (©AFP)
Dušan Mandić (©AFP)

Najava dana (utorak, 30. jul): Olimpijske čarolije uz srpske odbojkaše i vaterpoliste

Vreme čitanja: 3min | uto. 30.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

KARABAG – LINKOLN, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Prvi meč može dosta da nam pomogne prilikom procene revanša. Naime, možda se očekivala ubedljivija pobeda ili da oba gola padnu ranije, ali Karabag je uradio svoj posao uspešno. Do vođstva je stigao u nadoknadi prvog poluvremena, drugi gol pao je posle pola sata u nastavku i to je bilo to. Sada će pokušati da dovrši posao.

FENERBAHČE – LUGANO, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Turski velikan na debiju Žozea Murinja pružio je veoma dobru partiju i bez obzira na šokantan početak - rano primljeni pogodak - uspeo da okrene, čime je odradio najveći deo posla po pitanju konačnog epiloga prvog dvomeča - 4:3. Pogotovo što se revanš igra u paklu istanbulskog stadiona Šukur Saračoglu.

PETROKUB – APOEL, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Jedan, ali vredan pogodak za Apolel na prvom meču. Doduše, ne iz otvorene igre, ali Kiprani su napravili dobar prvi korak ka prolazu dalje. Jedini pogodak pao je u finišu prvog poluvremena sa bele tačke, kada je Markinjos bio precizan. Zanimljivo, gosti su u nastavku bili mnogo opasniji, konkretniji, ali vama je bilo važno da se rezultat više nije menjao.

SPARTA PRAG – ŠAMROK ROVERS, 19.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Sparta je opravdala očekivanja u Irskoj i stigla nadomak sledeće runde kvalifikacija. Gol pred kraj prvih 45 minuta, onda i sredinom drugog poluvremena zagrejali su vam srca, jer ste posle mogli da ispratite utakmicu u miru do kraja. Sada će se očekivati da praški tim dovrši posao rutinski.

TNS – FERENCVAROŠ. 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Ferencvaroš već sada u trećem kolu. Rastavio je pre nedelju dana na sitne komade velški TNS – 5:0 (3:0). Gosti su izgubili utakmicu još u tunelu, bili su nemoćni, nisu došli u Budimpeštu da igraju fudbal. Spram sebe su imali ekipu koja ima glavu i rep. I opasne individualce, pa sada tipovanje na golove zvuči žestoko, možda i jedino zanimljivo.

SLOVAN BRATISLAVA – CELJE, 20.30

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Prošle sedmice, već posle 11 minuta oni koji su imali ovaj par i igru da oba tima daju gol, mogli su da ga zaokruže. Domaćini su poveli u sedmom minutu, gosti izjednačili četiri kasnije. Ispostavilo se da je taj rezultato ostao na snazi do kraja utakmice. Biće tvrdo i sada.

KLAKSVIK – MALME, 20.45

(Fudbal, kvalifikacije za Ligu šampiona)

Slično poput onoga što je uradio Midtjiland pre nedelju dana, Malme je sa pola gasa zagazio u narednu fazu kvalifikacija. Do poluvremena razlika je iznosila tri gola, u nastavku je pao po jedan pogodak na obe strane, čisto za one koji su igrali GG ili više golova. Da vidimo da li nas čeka novo raspucavanje.

SLOVENIJA – SRBIJA, 17.00

(Olimpijske igre, odbojka)

Orlovima je dodeljena uloga potpunih autsajdera na Olimpijskim igrama, iako je premijera protiv Francuske potvrdila da bi oproštajna turneja generacije stvarno mogla da bude za pamćenje. Srpski odbojkaši bili su na korak od senzacije, a izgubili su sa 3:2. Istim rezultatom izgubili su i od Slovenije u okviru Lige nacija prošlog meseca. Očekujmo veću borbenost Orlova.

AUSTRALIJA – SRBIJA, 10.30

(Olimpijske igre, vaterpolo)

Na Olimpijskim igrama u Riju srpski vaterpolisti su se napatili protiv Japana, ništa manje u nedelju u Parizu. Čak i više. Na mišiće su ostvarili pobedu i krenuli u odbranu zlata, međutim, dobili su ogromno, džinovsko upozorenje. Dalje ne može ovako, ako misle da se bore za medalje – 16:15. Australija je izgubila od Španije – 5:9. Ono što je danas važnije, izgubila je i od Delfina pripremni meč sa 9:15.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara