©Reuters
©Reuters

Najava dana (utorak, 2. jul): EURO je u fokusu, a tu je i Nole, Afrkanci i Egipćani

Vreme čitanja: 3min | uto. 02.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

RUMUNIJA – HOLANDIJA, 18.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Holanđani su EURO započeli preokretom protiv Poljske (2:1), ali je onda usledila podela bodova s Francuskom (0:0) i na kraju poraz od Austrije (3:2) u jednoj od najboljih utakmica dosadašnjeg toka turnira. Rumuni su u grupnoj fazi bili deo najujednačenije od šest grupa, gde su sve četiri ekipe završile sa po četiri boda, ali su Trikolori zahvaljujući najboljoj gol-razlici završili na prvom mestu. Turnir su počeli ubedljivim pobedom nad Ukrajinom (3:0), zatim su izgubili od Belgije (2:0), da bi uvodnu fazu završili remijem protiv Slovačke (1:1).

AUSTRIJA – TURSKA, 21.00

(Fudbal, Evropsko prvenstvo)

Poslednjeg četvrtfinalistu doneće nam okršaj Austrije i Turske u Lajpcigu. Samo tri meseca posle njihove prijateljske utakmice, koju su odigrlai u Beču. Tada je stadion „Ernst Hapel“ bio podeljen navijačima obe selekcije, ali na terenu su postojali samo Austrijanci. Ralf Ragnik je potpuno taktički nadmudrio Vinčenca Montelu i domaćin je trijumfovao sa 6:1, uz het-trik Frajburgovog napadača Mihaela Gregoriča.

KENIJA – ZIMBABVE, 12.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Kenija ima pobedu nad Zambijom i poraz od Komora. Ovo drugo ukazuje na nedostatke reprezentacije koja mora da se suoči sa Zimbabveom koji je slavio u mečevima sa obe već navednene selekcije. Budimo realni, neće ovo biti lak meč ni za jednu ekipu, ali znajte da Zmbabve nije u prva dva kola primio gol.

KOMORI – ZAMBIJA, 12.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Posle dva uzastopna poraza u grupi, te primljena četiri gola, bez postignutog pogotka Zambija je realno u očajnoj situaciji. Komori su podigli glavu gore nakon pobede nad Kenijom, ali se čini da su jako slabi, bez obzira na prošlogodišnji remi na poslednjem meču dana.

JUŽNA AFRIKA – ESVATINI, 15.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Grupa A je u prva dva kola režirala samo remi ishode. Zbog toga sve četiri reprezentacije imaju po dva bida. Esvatini nema pobedu od marta i utakmice sa Somalijom, a ako premotamo film, setićemo se prijateljskog meča para iz oktobra prošle godine koja je okončana bez pobednika i golova. Ipak, imajući u vidu igru, Južnu Afriku smatramo za favorita.

MOZANBIK – BOCVANA, 15.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Tvrd neč je pred nama, a obe selekcije su od početka grupne faze po dva puta remizirale. Da je utakmica neizvesnog ishoda pred nama dokazuje i X sa poslednjeg meča para iz januara. Tada se igralo prijateljski, ali sada za bodove mora mnogo više znoja da se prolije. U tradiciji para je GG ishod.

NB EGIPAT – SMOUHA, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Bankari su na 14. Mestu, a Smouha je sedma. Sve u svemu, ovaj meč može da nam priredi sve moguće ishode, budući da i jedni i drugi umeju dosta da pogreše u poslednje vreme. Ako ćemo pravo, poslednja tri meča para donosila su nam remije, ali i GG tip kao dobitan.

ENPI – ARAB KONSTRAKTORS, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Enpi se znatno popravio u poslednje vreme. Tim koji igra bez poraza na poslednjih pet mečeva nema razloga za povlačenje kada igra na svom terenu. Konstraktorsi su poslednji na tabeli, u seriji su od dva poraza i sa te strane deluju im kao idealan plen.

PIRAMIDS – ZED, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Gosti bi u prve tri ekipe, ali to će teško ići. Problem su Piramidsi koji suvreno vladaju tabelom, a koji imaju samo jedan poraz od početka takmičenja. O njihovoj nadmoći govori gol razlika od 42:15. Pokušaće lideri daunaprede oba skora i na ovom meču. Tipovanje na golove biće u fokusu.

N. ĐOKOVIĆ - V. KOPRIVA, 15.50

(Tenis, Vimbldon)

Kada se Novak Đoković prvukao nakon pobede nad Fransiskom Serundolom u osmini finala Rolan Garosa, kada je odlučio da momentalno ode na operaciju meniskusa, učešće na Vimbldonu bilo je praktično precrtano. Ne verujemo da će mu problem praviti 123. teniser sveta. U svakom slučaju, na Noleta se bez razmišljanja računa. 


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara