Novak Đoković (©Reuters)
Novak Đoković (©Reuters)

Najava dana (četvrtak, 4. jul): Nole i Vimbldon u prvom planu, plus derbi susreti u Estoniji i na Farskim Ostrvima

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

DIN. MINSK – DIN. BREST, 19.00

Izabrane vesti

(Fudbal, Belorusija 1)

Tim iz Minska ubedljiv je bio na prvih 14 mečeva, pa valja reći da do sada nema zabeležen poraz. Međutim, Torpedo ima isti broj bodova, a Neman Grodno je treće sa dva poena manje. Dakle, mesta za opuštanje kod domaćina nema, pa će Dinamo iz Bresta koji je četvrti na tabeli igrati pod njihovim velikom pritiskom.

AL DAHLIJA – AL AHLI KAIRO, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Al Ahli je na drugom mestu na tabeli, ima četiri meča manje od Piramidsa, pa svakako juri što je to moguće sigurnije bodove. Imajući u vidu sa se suočava sa totalnim fenjerašem, predikciju konačnog ishoda lako je dati, pa napominjemo da je poslednji meč para u junu mesecu Al Ahli dobio sa 2:1.

EL GEIŠ – AL ITIHAD, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Teško je izvući neke konkretne zaključke nakon jako nesolidnih partija oba tima koja se nalaze na sredini tabele. Sigurno je samo da favorita nema, te da ni jednima ni drugima slavlje nije poznato u poslednje vreme. Biće ovo verovatno tvrd meč para koji se poslednji put susreo u februaru na meču okončanom sa 2:2.

LEVADIJA – FLORA, 18.00

(Fudbal, Estonija 1)

Ovo je derbi meč estonskog fudbala, ali valja znati da je Levadija neprikosnovena na tabeli sa 48 bodova, te da Flora ima 36. Sve u svemu domaćin u Talinu ima nameru da osveti majski, minimalan poraz sa poslednjeg meča para. Pošto je to jedini poraz kluba od početka sezone, jasno je sa koliko će želje igrati fudbaleri Levadije

VIKINGUR – HB TORŠAVN, 19.30

(Fudbal, Farska Ostrva 1)

Domaćin je jednom, a gost samo dva puta poražen. Jasno je, na derbiju mora da gori, jer tri boda razlike ne znače puno. Interesantno je reći i zapaža se da Vikingur ima gvozdenu odbranu koja je primila samo sedam golova, te i da im je napad najjači u ligi, budući da je ovaj klub na 15 utakmica dao 45 golova. Gol razloka HN Toršavna je 33:11.

VOTERFORD – ST. PATRIK, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Voterford brani treće mesto od Šamroka, pa će igrati za pobedu na svom terenu koji mu je od početka takmičenja doneo polovičnu sreću. Srećom po njih, gosti su na strani jako loši, tačnije imaju samo jednu pobedu na ukupno 11 utakmica. Videćemo šta sada može da se desi.

ŠAMROK ROVERS – DUNDALK, 21.00

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Nema kajanja za Šamrok nakon prokockane tri šanse na prethodnih pet utakmica. Tim mora da igra na pobedu protiv Dundalka koji je na začelju, a koji ga je u maju tukao sa minimalcem. Čini se da je čas njihove osvete kucnuo, tako da je jasno da će domaćin napasti od samog početka.

SLIGO ROVERS – DERI SITI, 20.45

(Fudbal, Rep. Irska 1)

Deri Siti je drugi na tabeli ima jedini izglednu šansu da se bori sa Šelburnom za prvo mesto. Napad na Sligo u sklopu je tih i takvih namera, a pobeda kojoj se nada nije u sklopu tradicije. Naime, poslednja dva meča para okončana su remi ishodima. Deri Siti će zato morati da igra i protiv te tradicije.

GRČKA – EGIPAT, 20.00

(Fudbal, kvalifikacije za OI)

Domenikanci su već uzeli meru Egipćanima koji su poraženi sa 77:90. Ne bi ova reprezentacija trebala da smeta Grcima, naročito ako znamo da ova zemlja nije poražena od početka kalendarske godine. Dakle, jasno je ko je favorit, samo još treba razmisliti koliko ko koševa može da postigne. Čini se da će glavna draž tipovanja na ovom meču biti upravo u tome.

N. ĐOKOVIĆ – DŽ. FIRNLI, 14.35

(Tenis, Vimbldon)

Protutnjao je Novak Đoković kao uragan kroz prvo kolo Vimbldona, Vit Kopriva je osvojio samo pet gemova u tri seta. A, ako je suditi po “papiru”, ne bi trebalo srpski as da ima mnogo teži posao ni u drugoj rundi. Naredni Novakov protivnik biće malo poznati Britanac Džejkob Firnli, o kojem Đoković, kako je priznao, ne zna ništa.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara