Rezzime jučerašnjeg dana (sreda): Samo dva kiksa

Vreme čitanja: 3min | čet. 04.07.24. | 07:54

Pogledajte ko vam je 3. jula doneo novac, a ko prodao

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

ZAOKRUŽENO

FJUČUR - BALADEJA (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 1:0

Najigraniji tip dana je prošao! Jedan gol je bio dovoljan, ali većini vas je to bilo sasvim dovoljno. Doduše, morali ste da se načekate za taj gol, čak i da strepite, ali je sve rešeni u 85. minutu.

INTER TURKU - TPS (tip 1, kvota 1,48) - rezultat 3:2

Utakmica koja je trebalo da se završi rutinskom pobedom, na kraju je imala dramatičan finiš. Inter je u prvom poluvremenu imao dva gola prednosti, a onda je pao i dopustio dva pogotka rivalu, mada i sprečio da dođe do nepovoljnog raspleta.

NOME - PARNU VAPRUS (tip 1, kvota 1,58) - rezultat 4:2

Ubedljiva pobeda domaćina! Počelo je kriminalno, ranim pogotkom gostiju, ali se već do 21. minuta sve okrenulo naglavačke, a do otvaranja drugog poluvremena bilo je 3:1. Ovde nikakve drame nije bilo jer je pre drugog gola Parnua već bilo 4:1.

NAMIBIJA - SEJŠELI (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 3:1

Rutinski! Namibija je maksimalno opravdala ulogu favorita i već u 11. minutu stigla do gola prednosti, da bi u prvim taktovima nastavka povisila na 2:0 preko Kulule. Sve je bilo rešeno kada se i Muzeu po drugi put upisao u strelce.

SAO PAOLO M20 - INTERNASIONAL M20 (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:1

Obradovali su mladi fudbaleri Sao Paula svoje navijače, iako su posle pola časa loptanja imali gol zaostatka. U poslednjem minutu prvog poluvremena su izjednačili, a već u trećem minutu nastavka preokrenuli rezultat i tu prednost čuvali do kraja.

VALUR (Ž) - TROTUR (Ž) (tip 1, kvota 1,30) - rezultat 1:0

Fudbalerke Valura uradile su očekivano i slavile protiv Trotura, ali su vas propisno namučile. Nisu baš morale da čekaju poslednji minut utakmice da bi postigle gol, mada dobro - poklonu se u zube ne gleda. Još jedan pogodak!

MONAGAS - DINAMO PUERTO (tip 1, kvota 1,35) - rezultat 6:1

Dinamo Puerto je i u četvrtoj utakmici pretrpeo poraz, ovaj put znatno ubedljivije nego u prethodnom susretu istih rivala kada je bilo 2:3 . Monagas je sve dileme otklonio u prvom poluvremenu sa tri gola, ali je rafal nastavio i u drugom delu igre tokom kojeg su gosti uspeli da počasnim golom sačuvaju makar tračak dostojanstva.

D. TAHIRA - FRONTERA (tip 1, kvota 1,53) - rezultat 5:1

Držali su se gosti u životu do niza grešaka početkom drugog poluvremena kada su prvo dozvolili rivalu da povede sa bele tačke, a potom i crvenim kartonom srušili snove o iznenađenju. Sa igračem više Tahira je postigla još tri gola i učinila pobedu znatno ubedljivijom.

PRECRTANO

JOKOHAMA MARINOS - TOSU SAGAN (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 0:1

Užasan rasplet. Sve je imala Jokohama u svojim rukama, napadala iz svih oružja, ali na kraju se Sagan raduje! Na vašu nesreću... Zanimljivo, Jokohami i vama je presudio igrač koji se preziva - Jokohama.

VIKINGUR - STJARNAN (tip 1, kvota 1,43) - rezultat 1:1

Poveo je Vikingur u 42. minutu polufinala Kupa Islanda, međutim Stjarnan je uspeo u petom minutu nadoknade da dođe do izjednačenja i produžetaka. Činjenica da pitanje finaliste nije rešeno tokom 90 minuta i da domaćin nije nastavio tradiciju rutinskih pobeda nad današnjim protivnikom pokvarilo je planove mnogih koji su imali jedinicu na tiketima.


tagovi

rezzime danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara