NAJAVA DANA (subota, 24. avgust): Evropski fudbal u punom naletu

Vreme čitanja: 3min | sub. 24.08.24. | 07:20

Pogledajte koji nas to zanimljivi događaji čekaju danas

BRAJTON – MAN. JUN, 13.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Sećamo se da je Brajton zablistao u prvom kolu i savladao Everton u gostima sa 3:0, dok se Mančester junajted pomučio sa Fulamom na svom Old Trafordu i tek golom u finišu stigao do 1:0. S obzirom na to da ih u trećem kolu čeka veliki derbi sa Liverpulom, sigurno je da će Redsi ići na pobedu u ovom meču.

TOTENHEM – EVERTON, 16.00

(Fudbal, Engleska 1)

Nije bilo lako Totenhemu zbog problema sa Džejmijem Vardijem i Lesterom, ali je uspeo da se sa prvog gostovanja u sezoni vrati sa osvojenim bodom. Everton je pregažen kod kuće u duelu sa Brajtonom i posle 0:3 tražiće tim iz Liverpula popravni u Londonu. Teško je, ipak, poverovati da će Karamele uspeti da savladaju domaćina.

FRAJBURG – ŠTUTGART, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Treba znati da je Štutgart na startu sezone izgubio od Bajera u Superkupu, ali tek posle 2:2 i penala. Pružile su Švabe čvrst otpor šampionu, pa neće biti iznenađenje da sa tri boda, ili makar jednim, napuste Frajburg. Domaćin je u prvom kolu kupa kao gost pobedio trećeligaša Osnabrik sa 4:0. Nije to, ipak, garant da će uspeti da savlada i Štutgart.

RB LAJPCIG – BOHUM, 15.30

(Fudbal, Nemačka 1)

U osvrtu na prošlost, pronalazimo da su početkom marta gosti iz Lajpciga bili veoma ubedljivi u Bohumu i pobedili sa 4:1, dok je jesenji duel iz prvog dela sezone na Red Bul Areni završen bez golova. Pošto je u pitanju prvo kolo sezone i utisak je jako bitan, može se očekivati dobro izdanje domaćina.

DORTMUND – AJNTRAHT, 18.30

(Fudbal, Nemačka 1)

Borusija želi pobedu u prvom kolu sezone. I jedni i drugi su u prvom kolu kupa savladali niželigaše sa 4:1, ali kako je tradicija u međusobnim duelima na strani kluba iz Dortmunda – pet pobeda i jedan remi u prethodnih šest susreta, ne očekuje se da to bude promenjeno.

PARMA – MILAN, 18.30

(Fudbal, Italija 1)

Domaći Milan je razočarao na otvaranju sezone protiv Torina, mada mora da bude prezadovoljan osvajanjem boda. Rosoneri su istrošili svoj kredit na startu i sada moraju da slave. Verujemo da će da im Parma ovakva kakva jeste ne može zastati u grlu.

INTER – LEČE, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Treba znati da je Inter odneo samo bod sa Marasija na startu sezone, pa sada želi da krene u pobedničku seriju. Leče je ostavilo najlošiji utisak na startu, pa mu predviđamo vrlo bolan i težak meč. Dakle, uz poznatog favorita, verujemo da će i odabir tipa na ovom meču biti jednostavan.

ESPANJOL – SOSIJEDAD, 21.30

(Fudbal, Španija 1)

Ovo je okršaj timova koji su razočarali na otvaranju sezone i koji će silno želeti da se iskupe u ovom meču. Sosijedad je izgubio od Raja kod kuće, pa sada mora da vadi kestenje iz vatre u Barseloni. Kvalitet je na strani gostiju, ali da vidimo kako će im se suprostaviti Espanjol.

LION – MONAKO, 17.00

(Fudbal, Francuska 1)

Setite se da su Nemanja Matić i saigrači glatko su poraženi u Renu sa 0:3, dok je Monako sezonu počeo pobedom kod kuće nad Sent Etjenom sa 1:0. Biće ovo derbi drugog kola, ne bi trebalo Lion prerano otpisivati, posebno jer u poslednjih šest prvenstvenih duela sa Monakom kod kuće ima šest pobeda.

RADNIČKI NIŠ – ŽELEZNIČAR, 21.00

(Fudbal, Mozzart Bet Superliga Srbije)

Vezao je Železničar dve pobede nad timovima iz donjeg doma i tako sa 10 bodova postao deo kvarteta koji diše za vrat Zvezdi. Novi bodovni pomak Pančevci će pokušati da naprave protiv Radničkog iz Niša koji, iako ne igrana Čairu, posle četiri kola ima maksimalan učinak kao domaćin, dok je bez osvojenog boda na strani.



tagovi

najava danaklađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara