Aleksandar Stanojević (©MN Press)
Aleksandar Stanojević (©MN Press)

Najava dana (sreda, 3. jul): Partizan u Moskvi, Kecmanović na Vimbldonu, pa sve ostalo

Vreme čitanja: 3min | sre. 03.07.24. | 08:00

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

LESOTO – ANGOLA, 15.00

Izabrane vesti

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Angola je u prvom kolu remizirala sa Namibijom, a zatim je savladala Sejšele, međutim na tom meču primila je i dva gola. Lesoto ima bod iz meča Sejšelima, tako da ne bi smeo da bude nepremostiva prepreka za Angolu koja je poslednji meč para od pre godinu dana dobila sa 4:2.

NAMIBIJA – SEJŠELI, 15.00

(Fudbal, KSFS Južne Afrike)

Čist zicer za Namibiju koja je na poslednjih pet utakmica u svim takmičenjima čak četiri puta remizirala. Na kraju, pred njima pao je Lesoto, a Sejšeli koji redovno gube za njih ne bi smeli da budu problem. Utakmica će biti zanimljiva ako preferirate i tipovanje na golove mimo priče o konačnom ishodu.

FJUČR – BELADIJET AL MAHALA, 15.00

(Fudbal, Egipat 1)

Gosti su u opasnoj zoni, nemaju pobbedu na poslednja četiri meča, a u proteklom kolu remizirali su sa Enpijem. Fjučr je znatno bolji, a ove ekipe su se od početka godine dva puta ukrštale. Prvo je u Kupu Egipta slavio Fjučr, a tatim je u šampionatu poražen. Na oba susreta zabeležen je minimalan rezultat.

FARKO – ZAMALEK, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Domaćinu preti upadanje među fenjeraše, a Zamalek želi da postigne više od trenutne osme pozicije. Inače, danas gostujuća ekipa dobila je tri od poslednjih pet mečeva para. Videli su se ovi klubovi u junu, i tada je bilo 2:0 za Zamalek.

KERAMIKA KLEOPATRA – ISMAILI, 18.00

(Fudbal, Egipat 1)

Keramika je u problemu, bez obzira na mesto na tabeli. Klub ima samo jednu pobedu na poslednjih pet mečeva, plus pobedu nad Al Masrijem. Na poslednjem meču para u februaru, Ismaili je slavio sa 2:1. Na četiri poslednje utakmice ovih timova dolazila je GG igra.

SANDEFJORD – TROMSO, 19.00

(Fudbal, Norveška 1)

Derbi začelja je sve, samo ne lak za predviđanje. Razlika od jedan bod ne znači ništa, ali znači podatak da oba tima imaju jako loše rezultate u poslednje vreme. Oba tima su na ukupno 12 utakmica primila po 21 gol. To znači da su im odbrane šuplje kao sito.

VIKINGUR REJKJAVIK – STJERNAN, 21.30

(Fudbal, Kup Islanda)

Vikingur je apsolutni favorit pred ovaj polufinalni meč. Ako premotamo film, a ne idemo baš daleko u prošlost, setićemo se debakla Strernana sa kraja prošlog meseca od 0:4. Dakle, pitanje je samo koliko će gostujuća ekipa moći da izdrži i sačuva makar dostojanstvo pred neuporedivo jačim rivalom koji im je pocepao mrežu.

DIN. TBILISI – TORPEDO KUTAISI, 19.00

(Fudbal, Superkup Gruzije)

Finale je finale, a mi se sećamo kako je tvrdo bilo u maju, kada su ovi timovi odigrali meč bez golova. Dinamo je u međuvremenu počeo i da greši, ali Torpedo nema poraz još od kraja marta. Moglo bi to za gostujuću ekipu da bude veliki kapital pred ovaj susret.

DIN. MOSKVA – PARTIZAN, 18.30

(Fudbal, prijateljska utakmica)

Nekadašnji šef stručnog štaba Partizana Marko Nikolić, od ove sezone predvodi moskovski CSKA. U klubu igra i Saša Zdjelar. Biće ovo interesantna proba za tim Aleksandra Stanojevića, budući da je reč o učešću Partizana na takozvanom “Bratksom kupu” u Moskvi koji se igra od prvog do desetog jula.

M. KECMANOVIĆ – T. GRIKSPOR,

(Tenis, Vimbldon)

Nije bio posebno uspešan prvi dan na Vimbldonu za srpske tenisere, ali ga je na kraju popravio Miomir Kecmanović. Neuspešni su bili Dušan Lajović i Olga Danilović, ali je zato Miša u prvom kolu trećeg grend slema u sezoni u četiri seta savladao Indijca Sumita Nagala i tako se plasirao u narednu rundu gde ga čeka 27. teniser sveta Talon Grikspor. Ovaj teniser nedavno je savladao Kecmanovića sa 2:1 u Holandiji.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara