Mekisik u duelu sa Nanelijem (© Star sport)
Mekisik u duelu sa Nanelijem (© Star sport)

Obradović nastavlja sa osvežavanjem ekipe

Vreme čitanja: 1min | pet. 05.07.24. | 12:05

Stižu Šakil Mekisik i Jorgos Papajanis

Posle šampionske sezone u Francuskoj i nadomak plasmana na F4 Evrolige, ekipa Monaka sa Sašom Obradovićem na čelu kreće sa ovežavanjem Monaka sa nekoliko novih imena. Prema poslednjim informacijama, stižu Šakil Mekisik i Jorgos Papajanis.

Monako je ovog leta najveći posao odradio sa Majkom Džejsmom sa kojim je potpisan novi ugovor. Nekoliko igrača je takođe napustilo tim kao što je Džordan Lojd, a sada je vreme za nova imena.

Izabrane vesti

Grčki mediji pišu da Obradović u svojim redovima želi da vidi borbenog krilnog igrača Šakila Mekisika koji već godinama važi za važan šraf u Olimpijakosu.

Amerikanac je stigao u Olimpijakos još 2020. godine i vrlo brzo je postao omiljeni lik na Pireju. Pre toga je igrao u Italiji, Turskoj, Španiji i Rusiji gde je bio jednu sezonu.

Isto važi i za centra Jorgosa Papajanisa koji napušta Fenerbahče posle jedne sezone. On će po svemu sudeći takođe u Monako gde bi bio zamena za Motijeunasa koji je blizu odlaska.

Papajanis je karijeru počeo još 2012. godine u Peristeriju. BIo je u Panatinaikosu dva puta, a imao je i dve sezone u NBA ligi gde je branio boje Sakramenta i Portlanda.


tagovi

Saša ObradovićKK MonakoŠakil MekisikJorgos Papajanis

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara