Komentari na vest

Moćni i ružni

G

Goranka Kukić

pre 3 dana

Nestvarno elementarno novinarsko neznanje i neetičnost ne staviti "ružni" sa navodnim znacima. Ovako ispada da se tekst bavi fizičkim izgledom fudbalera. Bruka!
G

Gost...

pre 3 dana

Portugal je sasvim fino igrao do sad. Daleko od toga da nisu mogli i mnogo bolje, ali svakako mnogo bolji od Francuza do sada. Protiv Ceske potpuna dominacija, ali forsiranje Ronalda umalo da ih kosta. Protiv Turske laganih 3-0, moglo je i ubedljivije. Protiv Gruzije odmarali dosta igraca, a Gruzija isla na sve ili nista. Protiv Slovenije cudesni Oblak i ponovo los Ronaldo doprineli do toga da ostane nereseno. Porugalci bili mnogo bolji i tu. S druge strane, Francuzi dali 3 gola, od cega su dva bila autogolovi a treci sa penala. Ni u jednom mecu nisu pokazali neku dobru igru, sto ne znaci da danas nece. Sportski pozdrav!
H

Hidzuama

pre 3 dana

Portugal prolazi, ocekujem bljesak Ronalda i slanje Mbapea i ekipe kuci, jbg moraju glasati na izborima
J

Jaggg86

pre 3 dana

Ovde se ne zna ko ce odvratnije da odigra, ali u takvoj odvratnoj utakmici profitiraće više Portugalci, kao i na EURO 2016. Jedan gol napraviće razliku. Možda odluče i penali.
g

gašić starMo

pre 3 dana

kad čujem ove luzere kako komentarišu da ovakve reprezentacije igraju loš fudbal i da se provlače i slično…ovakve reprezentacije pucaju od kvaliteta,i igraju toliko ozbiljan fudbal takticki i fizicki da je to prava sahovska partija u svakom smislu…isto tako i za Argentinu pricaju evo vec 10 godina,a njih u bitnim utakmicama ne moze da dobije bukvalno niko. Uzivaajte u ovom kvalitetu i ovakvim ekipama i ne pravite glupe komentare
г

гост

pre 3 dana

Ја само не знам како неко чисте свести и здраве памети може рећи да је на утакмици Француска - Белгија било шта квалитетно могло да се види.
I

IamLuka

pre 3 dana

Gaze ovo francuzi kao plitak potok, fizicki su jaci i disciplinovaniji. Nek bude barem golova veceras.
O

Ognjen 161

pre 3 dana

Да их Португал избаци па да политички коректни Колијан оде кући да га утеше другар Емануел и дечкодевојка