©AFP
©AFP

NAJAVA DANA (ponedeljak, 4. mart): Najzanimljivije u Italiji i Španiji

Vreme čitanja: 3min | pon. 04.03.24. | 08:07

Pogledajte kratku bez analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

INTER – ĐENOVA, 20.45

Izabrane vesti

(Fudbal, Italija 1)

Još jedna utakmica koja ne bi smela da donese iznenađenje. Inter suvereno vlada u Italiji. Ima do sada 22 pobede i samo jedan poraz, a to ne bi smelo da se promeni protiv Đenove koja je doduše odigrala odličan meč protiv Udinezea, ali Inter je neka potpuno druga priča.

ŠEFILD JUNAJTED – ARSENAL, 21.00

(Fudbal, Engleska 1)

Verovatno idealan protivnik da Arsenal nastavi da ređa pobede u Premijer ligi. Čini se da niko na Ostrvu trenutno nije u stanju da zaustavi Arsenal, a dovoljno je samo da pogledmao rezultate protiv Vest Hema, Barnlija i Njukasla. Šefild Junajted je i dalje na samm dnu tabele i teško je da će biti u stanju da pariraju.

OSASUNA –ALAVES, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Okršaj u sredini tabele La Lige. Osasuna koja je trenutno 11. dočekuje Alaves na 13. mestu. Ni razlika u bodovima nije prevelika. Osasuna trenutno ima četiri više u odnosu na Alaves koji ne zna za poraz u prethodna tri kola, ali ni za pobedu. Sa tri vezana iksa dolaze na megdan Osasuni koja je u nešto boljoj formi.

BORAC BANJA LUKA – GOŠK GABELA, 17.45

(Fudbal, BiH)

Borac je i dalje na samom vrhu šampionata u Bosni i Hercegovini iako je u prošlom kolu odigrao 0:0 protiv Veleža koji je u ovom kolu izgubio. Ipak, ne bi smelo da bude problema protiv narednog protivnika koji je osmi na tabeli sa 23 boda. Borac sa druge strane i dalje ima solidnih šest bodova prednosti u odnosu na Zrinjski sa jednom utakmicom manje.

BUDUĆNOST – IGOKEA, 19.00

(Košarka, ABA liga)

Jedan od najbitnih mečeva u ABA ligi. Budućnost je sada u velikoj seriji pobeda i svim silama pokušava da obezbedi drugo mesto. Naredni protivnik nije nimalo naivan. U pitanju je Igokea koja je doduše izgubila prethodna dva meča, ali je poznato da Igokea uvek može nekoga da iznenadi iako je jasno da je tim iz Podgorice favorit na ovom meču.

LIJETKABELIS – NEPTUNAS, 17.50

(Košarka, Litvanija)

Iako je tim Nenada Čanka stigao do finala Kupa, u nacionalnom šampionatu Litavnije je nešto drugačije. Posle 16 mečeva imaju 10 pobeda, ali pojedini timovi ispred njih imaju znatno veći broj odigranih mečeva, pa je Lijetkabelis i dalje u trci za vrh kako bi popravili mesto za plej-of. Naredni protivnik je na ivici, tek osmi sa serijom od pet poraza. Baš zbog toga je tim trenera Čanka apsolutni favorit.

MLADOST ZEMUN – SLOBODA, 17.00

(Košarka, KLS)

Sloboda je trenutno u velikom naletu pobeda, nanizali su ih čak pet i sada protiv Mladosti iz Zemuna žele da urade isto: Zemunci nisu ove sezone na nivou nekih prethodnih. Sada se grčevito bore za opstanak u KLS, a čeka ih poprilično težak zadatak.

AL AIN – AL NASR, 17.00

(Fudbal, Azijska Liga šampiona)

Vreme je za četvrtfinale Azijske Lige šampiona. Zanimljivo da će ovo biti treći međusobni okršaj ova dva tima u elitnom takmičenju i svako ima po jednu pobedu. Ipak, u ovom momentu se više očekuje od Al Nasra.

ARDA – PIRIN BLAGOEVGRAD, 14.00

(Fudbal, Bugarska)

Nije ovo meč koji će izazvati veliku pažnju u Bugarskoj, ali domaća Arda po svaku cenu juri pobedu posle tri uzastopna poraza. Baš zato je ovo idealan trenutak da pojurite baš to. Njihovu pobedu na svom terenu protiv tima koji ima čak 13 poraza ove sezone.

HEBAR – LEVSKI, 16.30

(Fudbal, Bugarska)

Levski je trenutno jedan od timova koji je u najboljoj formi. Imaju četiri pobede u nizu i ne bi smelo da se postavlja pitanje favorita. Domaća ekipa jeste pobedila u prošlom kolu, ali ne bi smelo da se dogodi da Levski propusti priliku da uđe u borbu za prva tri mesta iako CSKA Sofija i dalje ima zavidnu prednost iako je imala kikseve u prethodnom periodu.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara