NAJAVA DANA (ponedeljak, 23. septembar): Sve oči ka Humskoj i večitom derbiju!

Vreme čitanja: 3min | pon. 23.09.24. | 08:01

Pročitajte šta nas od sportskih događaja očekuje danas

Izabrane vesti

(Fudbal, Srbija 1)

Oba tima su uoči 174. večitog derbija pretrpela poraye. Partizan je, verovali ili ne, šest mečeva bez pobede u nizu, dok je Crvena zvezda emotivno i fizički ispraženjena posle poraza od Benfike. Pored toga Vladan Milojević ima ozbiljnih problema na bekovskim pozicijama. Crvena zvezda nije slavila u Humskoj od februara 2016. godine, pto je jasan pokazatelj da nas čeka neizvestan meč. Bez obzira na razliku u dubini igračkog kadra i finansije. Računajući poslednjih deset mečeva u svim takmičenjima, Partizan ima jedan trijumf protiv večitog rivala.

RADNIČKI K – TEKSTILAC, 17.30

(Fudbal, Srbija 1)

Pronašao je Radnički iz Kragujevca prošlogodišnju formu, pošto je u prethodnoj rundi slavio protiv IMT-a (4:0). Međutim, daleko od toga da Đavole čeka lak posao. Tekstilac se nametnuo kao jednu od najvećih iznenađenja dosadašnjeg dela Mozzart Bet Superlige. Na tri poslednje susreta tima iz Odžaka došlo je 3+.

BETIS – MAJORKA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Duel dva tima koji su osvojili osam bodova u dosadašnjem delu sezone. Tim iz Sevilje je u ozbiljnom usponu forme. Vezali su trijumfe protiv Leganjesa i Hetafea. Zanimljivo je da je na prethodna četiri susreta Betisa došlo 2-3 gola. Majorka igra promenljivo i tvrdo. Na četiri od poslednjih pet susreta došlo je 0-1 gola.

ATALANTA – KOMO, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Komo je osvojio samo dva boda u dosadašnjem delu prvenstva. Tim koji nema pobedu u prvenstvu. Međutim, treba uzeti u obzir da je Atalanta iscrpljena posle remija sa Arsenalom. Domaćin u prvenstvu igra slabije u odnosu na očekivanja. Imaju dve pobede i identičan broj poraza. Ovo je prvi zvanični susreta dva tima od 2004. godine, kada je Atalanta bila bolja 3:0.

BOAVISTA – BENFIKA, 21.15

(Fudbal, Portugalija 1)

Benfika je pod novim trenerom B runom Lažom pronašla trijumfalni put. Vezali su pobede na Moreirenseom i Crvenom zvezdom. Boavista je u teškom momentu. Nemaju trijumf u poslednja četiri susreta, uz samo dva osvojena boda. Međutim, prethodne sezone Boavista je kao domaćin slavila protiv velikog rivala – 3:2.

GAZIJENTEP – TRABZON, 19.00

(Fudbal, Turska 1)

Trabzon je jedno od najvećih razočaranja dosadašnjeg dela prvenstva Turske. Osvojili su samo četiri boda, uz to ispali su od Sankt Galena iz evropskih kvalifikacija. Ništa bolja situacija nije ni u redovima domaćina. Imaju tri poraza na četiri poslednja meča,

GECTEPE – KAJZERI, 21.00

(Fudbal, Turska 1)

Kajzeri je u jako teškoj situaciji. Sa tri vezana remija donekele su popravili loš početak, ali i dalje čekaju prvi trijumf. Sa druge strane Gectepe ne blista, ali igra vrlo stabilno. Nemaju poraz, uz tri remija dodali su i pobedu nad Bodrumom. Na tri od četiri poslednja meča domaćina došlo je 0-2 gola.

KOPENHAGEN – OLBORG, 19.00

(Fudbal, Danska 1)

Kopenhagen igra ispod svih očekivanja na početku ove sezone. Sa 14 bodova, danski velikan je trenutno tek na petoj poziciji, sa sedam bodova manje u odnosu na Midtjiland. Olborg ne bi smeo da bude težćak zalogaj, ali domaćin je pun samopouzdanja. Imaju iza sebe tri trijumfa

AKHMAT – KRILA SOVJETOV, 17.30

(Fudbal, Turska 1)

Akmat iz Groznog je u velikom problemu. Zajedno sa Fakelom drže fenjer u ruskom šampionatu. Krila Svojetov igraju promenljivo, uz tri poraza i dve pobede. Akhamat je vezao tri pobede protiv današnjeg rivala.


tagovi

najava danasportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara