(@Reuters)
(@Reuters)

NAJAVA DANA (nedelja, 3. mart): Derbiji Mančestera, Istanbula i juga Mozzart Bet Superlige

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 08:02

Pogledajte kratku bet analizu najinteresantnijih mečeva u danu pred nama...

MAN. SITI - MAN. JUN, 16.30

Izabrane vesti

(Fudbal, Engleska 1)

Na poslednjih pet derbija Mančestera palo je najmanje po tri pogotka. Igra UG3+ je prošla i na poslednjih osam utakmica Junajteda u Premijer ligi. Siti je slavio na osam mečeva u poslednjih devet kola.

NAPOLI - JUVENTUS, 20.45

(Fudbal, Italija 1)

Napolitanci su slavili na poslednja tri domaćinstva omraženom rivalu sa severa Italije, u svim takmičenjima. Ipak, Napoli je bleda senka šampionskog tima iz minule sezone, dok u crno-belom rešeta Dušan Vlahović...

VERONA - SASUOLO, 12.30

(Fudbal, Italija 1)

Italijanski fudbalski matine u gradu Romea i Julije. Najmanje tri pogotka je palo na poslednjih šest odmeravanja ova dva rivala u svim takmičenjima.

BILBAO - BARSELONA, 21.00

(Fudbal, Španija 1)

Uvek je zanimljiv duel dva fudbalska predstavnika dve najnemirnije pokrajine Španije, Baskije i Katalonije, mada, istini za volju, tim sa Kamp Noua nije doživeo poraz od ovog rivala na poslednjih 12 susreta u svim takmičenjima.

BEŠIKTAŠ - GALATASARAJ, 17.00

(Fudbal, Turska 1)

Poslednja četiri puta kada je Galata ovde gostovala prošla je igra X-1, što znači da je bilo nerešeno na poluvremenima, a da je sva četiri puta na kraju slavio domaći Bešiktaš.

PORTO - BENFIKA, 21.30

(Fudbal, Portugalija 1)

U O Clássico Benfika ulazi neporažena u poslednje 22 utakmice u Primeiri, od čega je na poslednjih devet najmanje po dva puta tresla mreže.

NOVI PAZAR – MLADOST L, 14.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Dve potpuno različite prolećne priče. Novi Pazar nema pobedu u tri kola, a Mladost nema poraz. Domaći su pod velikim imperativom pobede, jer ne odustaju od evropskih snova, a ovaj meč bi mogao da bude prekretnica i za trenera Igora Matića, koji baš i nije oduševio u dosadašnjem radu u Pazaru.

VOŽDOVAC – SPARTAK, 16.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

U tri kola ni domaćin ni gost nemaju pobedu. Voždovac je sam sebi pucao u noge prodajom trojice standardnih prvotimaca, za koje nisu dovedene zamene i to se odmah odrazilo na rezultate. Spartak je osvojio dva boda u prolećnoj fazi i oba u gostima, protiv Napretka (1:1) i Vojvodine (0:0).

RADNIČKI NIŠ – RADNIK, 18.30

(Fudbal, Mozzart Bet SL)

Derbi juga, derbi braće Tončev koji vode ova dva kluba. Nišlije su podigle formu, ostvarile veliku pobedu nad IMT-om u gostima u prošlom kolu (3:0) i krenule su da se penju uz tabelu. Ovaj meč im je čist zicer da upišu trijumfalni het-trik. Radnik polako postaje prežaljen, već sada debelo zaostaje za konkurencijom u borbi za opstanak, a u tri minula kola nije osvojio ni bod.

PARTIZAN MOZZART BET - C. OLIMPIJA, 18.45

(Košarka, ABA 1)

Danas oba beogradska evroligaša biju jadranske bitke, a crno-beli otvaraju dan ovim teškim domaćinstvom. Ljubljančani imaju isti skor kao i Partizan Mozzart Bet (14-6), koji je pak daleko produktivniji u napadu i čvršći u odbrani.


tagovi

najava dana

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara