Lazetić (© MN Press)
Lazetić (© MN Press)

Metalac naoštren posle pobede u Inđiji: Idealan trenutak za Vojvodinu

Vreme čitanja: 2min | čet. 05.11.20. | 18:13

Milanovčani najavljuju napad na drugi najefikasniji tim Superlige

Bio je početak septembarskog ciklusa, gostovao je Metalac na krovu Tržnog centra „Stadion“, primio četiri gola od Voždovca i mada su mnogi tad pomislili kako kreće sunovrat povratnika u Superligu, desio se – uzlet.

U narednih šest gola, tim iz Gornjeg Milanovca je od mogućih 18 osvojio 12 bodova, prošao u osminu finala Kupa Srbije, slavio u Kruševcu, Ivanjici i Inđiji i sa ogromnim optimizmom ulazi u završni meč pred odlazak na reprezentativnu pauzu.

Izabrane vesti

Iako mu u goste dolazi drugoplasirana Vojvodina, u Metalcu ističu da se za uvodni susret 14. kola spremaju kao za svaki drugi.

Novosađani su favoriti, ali ćemo igrati našu ofanzivnu igru kao protiv bilo koga drugog“, najavljuje napadački stil 25-godišnji centralni vezni Milan Jokić.

Trener Žarko Lazetić upozorava da je Vojvodina, posle Crvene zvezde, najefikasnji tim superligaškog karavana i dodaje da pre utakmice nikom ne priznaje da je bolji.

Gosti imaju najveće ambicije u prvenstvu i kupu, imaju sjajne pojedince, ali mi se nismo spremali posebno za svakog od njih, već ćemo morati timski da im se suprotstavimo. U dobrom smo trenutku, da smo mogli da biramo kad da igramo ovu utakmicu, to bi bilo sada. Naročito posle pobede u prošlom kolu nad Inđijom, u poslednjim minutima. Želimo povoljan rezultat, da dođemo do njega kroz svoj način igre“, dodao je Lazetić, koji u petak od 18 časova (TV Arena sport 1) neće moći da računa samo na napadača Nikolu Popovića, isključenog pre dva kola protiv Radnika.



tagovi

Metalac Gornji MilanovacMetalacŽarko Lazetić

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara