Nemanja Matić (©Reuters)
Nemanja Matić (©Reuters)

Lekip: U Renu pričaju o Nemanji Matiću

Vreme čitanja: 1min | sub. 29.07.23. | 17:28

Srpski vezista navodno je interesantan timu iz Bretanje

Ogromno poverenje ima Žoze Murinjo u Nemanju Matića. Sarađivali su prvo u Čelsiju, pa Mančester Junajtedu, a onda ga je Portugalac doveo i u Romu.

Matićev ugovor sa Rimljanima važi još godinu dana, uz opciju produžetka na jednu sezonu, ali moguće je da 34-godišnji Ubljanin ranije napusti Večni grad. Povod za rastanak mogao bi da bude poziv iz Francuske, pošto ugledni Lekip piše da je Nemanja Matić interesantan Renu.

Izabrane vesti

Klub iz Bretanje traži zamenu za Leslija Ugočukvua koji je pred odlaskom u Čelsi za oko 30.000.000 evra, a poznati list navodi da se u internim razgovorima klupskog rukovodstva i trenera Bruna Ženezija često pominje i ime srpskog fudbalera.

Pored Matića, želja je i Tijemue Bakajoko, koji je posle neuspešne epizode u Čelsiju, tokom koje je više vremena proveo na pozajmicama nego u londonskom klubu, ovog leta postao slobodan igrač. Kao takav verovatno bi bio jeftinija opcija od Matića...

Ren je prošlu sezonu završio na četvrtom mestu Lige 1, te će sledeće sezone igrati u Ligi Evrope. Baš kao i Roma.

Nemanja Matić je dosad u karijeri igrao u Srbiji, Slovačkoj, Holandiji, Portugaliji, Engleskoj i Italiji. Francuska bi sigurno bila izazov za iskusnog vezistu, mada imajući u vidu da je u poznim fudbalskim godinama, pitanje je koliko mu je potrebna liga u kojoj dominiraju snaga i fizička sprema. U Italiji se tom segmentu pristupa dosta opuštenije...


tagovi

Letnji prelazni rok 2023Nemanja MatićRoma

Obaveštavaj me

Roma

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara