@Rojters
@Rojters

Jang Bojs ne zna gde udara: Poražen od Bazela i prikovan za dno

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 18:42

Tim iz Berna ostao na jednoj pobedi

Bila je ta situacija pre nekoliko sezona u šampionatu Švajcarske da je Cirih kao aktuelni šampion toliko loše izgledao da je bio zakucan za poslednje mesto na tabeli. Upravo taj sindrom Ciriha je uhvatio Jang Bojs koji je poražen od Bazela i deveto kolo završava kao poslednjeplasirani tim - 1:0.

Teško je dokučiti šta se dešava sa ekipom Patrika Rahmena, izbacili su Galatasaraj u kvalifikacijama za Ligu šampiona, dok u domaćem šampionatu gube bodove gde stignu. Od početka sezone nijednom nisu sačuvali mrežu, a primaju golove kao na traci - 17, samo je Grashopers lošiji u ovom segmentu.

Izabrane vesti

Imao je Jang Bojs prilika, pogotovo u prvom delu da ozbiljno ugrozi Bazel, pre svih Monteiro, a onda i Hadžam, čak su i imali potencijalni penal, ali je sudija Luka Cibeli posle gledanja VAR snimka odlučio drugačije.

Ključan momenat utakmice desio se u finišu prvog poluvremena kad je Sandro Lauper dobio direktan crveni karton, kad na to dodate i vodeći gol Adrijana Barišića, situacija po Jang Bojs nije mogla biti gora.

Aktuelni šampion se posle ove situacije doslovce - ugasio. Domaćin je bez ikakvih problema uspeo da privede posao kraju, a Jang Bojs baci u još veću dubiozu iz koje se neće lako izvući.



tagovi

Jang BojsBazel

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara