Janis Sferopulos (©ABA liga)
Janis Sferopulos (©ABA liga)

Sferopulos: Moramo da naučimo iz ovog poraza

Vreme čitanja: 1min | ned. 06.10.24. | 19:42

"Nismo bili spremni da se borimo i nismo igrali onako kako smo želeli", rekao je trener košarkaša Crvene zvezde nakon poraza u Splitu

Novi šamar su dobili košarkaši Crvene zvezde. Posle Dubaija, sada ga je servirao i Split (85:78). A tek je sam uvod sezone. Ne pamti se kada su crveno-beli na ovako loš način otvorili regionalno takmičenje, zbog čega se već ozbiljno dovodi u pitanje status trenera Janisa Sferopulosa koji je na konferenciji za medije posle utakmice bio dosta kratak u svom izlaganju naglasivši da ekipa mora da nauči iz ovog poraza.

"Čestitam ekipi Splita na pobedi, želeli su je više od nas. Mislim da nismo bili spremni da se borimo. Nismo igrali kako smo želeli, ni u ofanzivi ni u defanzivi, a na kraju smo im dali šansu da povedu u poslednja četiri minuta i pobede. Moramo da naučimo iz ovog meća. Bez obzira što Evroliga ide, moramo da igramo dobro i u ABA ligi", kazao je Sferopulos.

Izabrane vesti

Za njegove izabranike sledi duel sa Baskonijom u Evroligi u sredu od 20.00, dok u narednom kolu jadranskog takmičenja, sledeće subote dočekuju Igokeu.


tagovi

Janis SferopulosKK Crvena zvezdaABA liga

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara