Nerealno: Na istoj utakmici igrači dva puta namerno hvatali loptu rukom u svom šesnaestercu?! (VIDEO)

Vreme čitanja: 2min | ned. 06.10.24. | 15:55

Zaista čudne scene gledamo u poslednjih mesec dana

Malo je reći neobične, pre će biti neverovatne scene poslednjih nekoliko nedelja viđamo širom sveta, a sve se tiče (ne)dosuđenih penala nakon što igrači u svom šesnaestercu hvataju loptu rukom.

Krenulo je situacijom u Brazilu, na meču Sao Paulo - Fluminense, kada se Tijago Silva zbunio, zaustavio loptu na nedozvoljen način pre nego što ju je izveo, ali arbitar Sesar Zanoveljija to nije okarakterisao kao jedanaesterac, pa su gosti sutradan uzalud protestvovali i tražili da se utakmica ponovi.

Izabrane vesti

Potom se slična stvar dogodila u Novom Sadu, na Karađorđu, tokom susreta Vojvodine i niškog Radničkog. Seid Korać nije konstatovao da je njegov golman već uveo loptu u igru, uzeo je da je namesti za ispucavanje, da bi se zatim začula pištaljka Pavla Ilića - penal.

Samo dan kasnije u Turskoj još jednom iste scene, i opet drukčija odluka. Bunili su se iz Bešiktaša, međutim nisu bili naročito bučni i ljuti, pošto su utakmicu dobili sa 3:0, tako da ovaj detalj nije uticao na ishod...

A onda su danas igrači Magdeburga i Grojter Firta, u susretu 8. kola Cvajte, sve podigli na 'viši nivo'. Pazite sad: na istoj utakmici, u razmaku od 28 minuta, još dva puta hvatanje lopte rukom u sopstvenom šesnaestercu?! Jednom na jednoj, drugi put na drugoj strani.

OVDE posledajte kako je to izgledalo...

Ako nekoga zanima okršaj u Magdeburgu završen je bez pobednika - 2:2.


tagovi

Cvajta

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara