Fudbaler Bašakšehira Lukas Lima (©AFP)
Fudbaler Bašakšehira Lukas Lima (©AFP)

Bašakšehir i Viborg u Mozzartu najisplativije opcije na svetu

Vreme čitanja: 2min | pon. 12.08.24. | 10:24

Nigde nećete naći veće kvote na njihove pobede

Kreće nova nedelja, a sa njom i novi izazovi. Bukmejkeri Mozzarta su za danas pripremili dva velika iznenađenja, odabrali su dve utakmice na kojima će kvota u svakom trenutku biti najveća na planeti.

Reč je o dvojci na Bašakšehir u Superligi Turske i kecu na Viborg u šampionatu Danske. Te dve igre nigde neće vredeti kao u Mozzartu.

Izabrane vesti

Poslednji meč 1. kola Superlige Turske. Za Bašakšehir doduše ovo nije početak sezone, pošto je već odigrao tri meča u kvalifikacijama za Ligu konferencije. Savladao je dva puta La Fjoritu iz San Marina (6:1 i 4:0), a potom prošlog četvrtka i Iberiju 1999 u Gruziji sa 1:0. Sada je tim iz Istanbula veoma blizu plasmana u plej-of za Ligu konferencije, odnosno dvomeču sa boljim iz duela Sent Patriks Atletika i Sabaha, ali pre toga mora da se posveti Rizeu. Prošle sezone su se ova dva tima sastala dva puta i u oba navrata je domaćin odbranio svoj teren. U Rizeu je bilo 3:2, a u Istanbulu 2:0.

VIBORG - OLBORG (PONEDELJAK, 19.00), KEC 2,00

U Danskoj je počelo ranije prvenstvo nego u Turskoj, pa je trenutno u toku 4. kolo. Za sada su i Viborg i Olborg u donjoj polovini tabele, odnosno na pozicijama koje vode u plej-aut. Viborg je 10, osvojio je samo jedan bod. Na premijeri je odigrao 3:3 sa Brendbijem, posle čega je izgubio na gostovanjima Randersu (1:3) i Silkeborga (2:3). Olborg je takođe izgubio na oba gostovanja, Nordsjelandu (0:3) i Midtjilandu (0:2), ali je zato kod kuće savladao Silkeborg sa 2:1.

NAPOMENA: Kvote su podložne promenama, ali će u svakom trenutku u Mozzartu biti najveće na svetu.


tagovi

Promo kvotenajveća kvota

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara