Ernan Krespo (©AFP)
Ernan Krespo (©AFP)

AZIJA: Počinje četvrtfinale Lige šampiona, Krespo testira Ronalda

Vreme čitanja: 2min | pon. 04.03.24. | 09:21

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

TRAT – RATČABURI, 12.30

(Fudbal, Tajland 1)

Izabrane vesti

Fudbaleri Ratčaburija 20. kolo dočekuju u odličnoj rezultatskoj seriji. Trijumfovali su na poslednja četiri meča, pa su se tako probili do pete pozicije sa 28 poena. Prekasno je ušao u formu, teško da će u preostalih 11 kola priključiti borbi za titulu, pošto lider Buriram ima 17 bodova više. Ipak, apsolutni je favorit za peti trijumf u nizu, pošto gostuje jednom od najslabijih timova u ligi. Trat je pretposlednji sa 17 bodova, u seriji je od tri poraza i sedam utakmica bez pobede. Račaburi je savladao Trat u prvom ovosezonskom susretu krajem septembra sa 3:1.


PERSIS SOLO – PSM MAKASAR, 13.00

(Fudbal, Indonezija 1)

Okršaj timova sa sredine tabele prvenstva Indonezije, koji će da stavi tačku na 27. kolo. PSM je u seriji od 11 utakmica u svim takmičenjima bez poraza, ali čak sedam njih je završeno nerešenim rezultatom. Zbog toga je tim iz Makasara tek 11. na tabeli sa 34 poena, čak 12 manje od četvrtoplasiranog Bali Junajteda i poslednjeg mesta koje vodi u plej-of. Persis Solo je 13, ima samo dva boda manje od današnjeg rivala. Posle tri solidna meča (dve pobede i remi) Persis je u prošlom kolu izgubio od Bali Junajteda sa 3:2. U avgustu prošle godine PSM je kod kuće savladao Persis sa 1:0.


AL AIN – AL NASR, 17.00

(Fudbal, Liga šampiona)

Meč Al Aina i Al Nasra u Ujedinjenim Arapskim Emiratima otvoriće četvrtfinale ovosezonske Lige šampiona. Al Nasr je jedan od tri preostala kluba iz Saudijske Arabije, predvođen je Kristijanom Ronaldom i jedan je od favorita za tron. Međutim, ima i Al Ain svoje adute, pogotovo u prvom meču pred svojim navijačima. Na klupi sedi legendarni argentinski fudbaler Ernan Krespo, koji je već nadmudrio Vuka Rašovića u osmini finala i eliminisao saudijsku Al Fejhu sa ukupnih 3:0. Al Ain i Al Nasr su bili rivali u grupnoj fazi Lige šampiona 2020. godine, tada su zabeležili po jednu pobedu. Al Nasr sa 2:1, Al Ain sa 1:0.


tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara