Ilustracija (©AFP)
Ilustracija (©AFP)

AZIJA: Od Meidžou Hake ne treba očekivati iskorak, Odiša u seriji, RANS Nusantara u dugom postu

Vreme čitanja: 2min | ned. 03.03.24. | 09:58

Pogledajte koji nas to značajni sportski događaji očekuju na najvećem kontinentu

Izabrane vesti

Prošle sezone Meidžou Haka je bila u donjem domu prvenstva Kine i završila je kampanju na 11. mestu na tabeli. Nije bilo posebnog pojačanja ekipe u predsezoni i sa velikim stepenom verovatnoće ne treba očekivati značajan iskorak ekipe. Šangaj Šenhua je aktivno radio na tržištu transfera i bez sumnje, glavni događaj u timu je bio imenovanje Leonida Sluckog na mesto glavnog trenera. Debi ruskog kormilara bio je uspešan. U derbiju protiv Šangaj Porta u Superkupu Šenhua je slavila sa 1:0 i uzela trofej.

RANS NUSANTARA - PERSIB, 13.00

(Fudbal, Indonezija 1)

Domaći RANS Nusantara će biti spremna da maksimalno iskoristi prednost domaćeg terena kada joj Persib stigne noge. Persib je pobedio sa 3:0 nad PSIS Semarangom kod kuće u poslednjem ligaškom meču i prekinuo niz od pet mečeva bez slavlja, i sada je na drugom mestu sa 45 bodova u 26 mečeva. RANS Nusantara je na 11. mestu sa 33 boda u 26 mečeva. RANS je poražen sa 5:0 u svom poslednjem meču Lige 1 protiv Deve Junajted, i tako produžio svoj niz bez pobeda na 10.

ČENAJIN - ODIŠA, 15.00

(Fudbal, Indija 1)

Čenajin u nedelju igra kod kuće sa Odišom u meču indijske Superlige. Odiša je pobedila Ist Bengal sa 2:1 na svom terenu u poslednjem meču i produžio niz neporaženosti na 13 susreta, ostvarivši devet pobeda i četiri remija, i nalazi se na vrhu tabele sa 35 bodova, sa istim brojem poena kao i Mumbaj Siti kroz 17 utakmica. Čenajin je na pretposlednjem 11. mestu sa 15 bodova u 16 ​​mečeva. Izgubio je svoj poslednji meč u šampionatu sa 1:0 protiv Ist Bengala.



tagovi

Azija

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara