Lale kad su igrale protiv crno-belih u Slanoj bari (©MN Press)
Lale kad su igrale protiv crno-belih u Slanoj bari (©MN Press)

Rešena dilema: Rukometni derbi u SPENS-u

Vreme čitanja: 1min | pon. 16.09.24. | 13:26

Vojvodina dočekuje Partizan u najvećoj dvorani u Novom Sadu

Šampion Srbije Vojvodina hteo je da dočeka Partizan u svojoj dvorani Slana bara u prvom kolu Super rukometne lige, ali rukovodstvo SRL-a, odnosno direktor Dejan Milenković, ostalo je pri odluci da objekat na Klisi ne zadovoljava bezbedonosne uslove za obe grupe navijača. Dve najbolje ekipe u našoj zemlji odmeriće snage u velikoj dvorani SPENS u sredu (18.00) uz direktan prenos na RTS-u i Areni Sport.

Tako je rešen pravi cirkus koji je vladao ovih dana uz pojačane tenzije na relaciji Vojvodina - Partizan i rat saopštenjima koji je opet u modi u srpskom rukometu.

Izabrane vesti

Novosađani su obavestili svoje navijače da je trebovanje ulaznica u narednih 24 sata i da će domaće pristalice da budu smeštene na zapadnoj strani SPENS-a, dok će Grobari moći da podignu karte u dogovoru sa klubom iz Humske.

Vojvodina i Partizan su odmerili snage u četvrtak u Banjaluci u Superkupu Srbije, kada su Lale slavile sa 24:22 i odbranile trofej u ovom takmičenju, a sutradan stigli do još jednog pehara, Svesrpskog kupa u prestonici Republike Srpske.


tagovi

RK VojvodinaRK Partizan

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara