REZZIME DANA (utorak): Junajted obarao tikete pa prošao dalje, preokret Sportinga popravio dan

Vreme čitanja: 4min | uto. 09.02.21. | 23:58

Pogledajte ko vam je 8. februara doneo novac, a ko prodao...

NAPOMENA: U rubrici REZZIME DANA novinari protala MOZZART Sport koriste podatke kladionice MOZZART o najigranijim parovima tog dana i na osnovu toga sumiraju koji su od najigranijih parova prošli, a koji nisu.

OVDE pogledajte kako smo mi tipovali u rubrici PREDLOZZI I TIPOVANJA.

Izabrane vesti

Evo kako ste prošli danas:

ZAOKRUŽENO

REAL MADRID - HETAFE (tip 1, kvota 1,70) - rezultat 2:0

Fudbaleri Reala opravdali su ulogu favorita u zaostalom susretu 1. kola Primere. Iako su gosti uspeli da sat vremena pariraju izabranicima Zinedina Zidana, neizvesnost je okončao Karim Benzema, a šest minuta kasnije Mendi je udvostručio prednost i stavio tačku na susret. Madriđani su pobedom napravili korak ka gradskom rivalu koji ima pet bodova prednosti i dva boda više.

Detaljniji izveštaj pročitajte OVDE.

LION - AJAČIO (tip 1, kvota 1,25) - rezultat 5:1

Razgoropađeni Lavovi takmičenje u Kupu Francuske otvorili su ubedljivom pobedom nad drugoligašem. Raspoloženi domaćin je mrežu rivala načeo u 10. minutu golom Depaja, a već do 38. bilo je 4:0 i sve dileme po pitanju putnika u šesnaestinu finala bile su razrešene. U nastavku susreta Lion je sa bele tačke stigao do petog pogotka, dok su gosti na isti način uspeli da u 90. minutu postignu počasni gol. Pobedom protiv drugoligaša domaćin je upisao peti uzastopni trijumf.

Opširnije pročitajte OVDE.

ŠTURM - RID (tip 1, kvota 1,62) - rezultat 2:1

Bio je Šturm na dobrom putu da upiše drugi uzastopni kiks u prvenstvu, ali je Gazibegović bio brži od pištaljke i gostima iz Rida izbio bod iz džepa u petom minutu nadoknade. Pravda je ipak zadovoljena, jer Rid je rano vođstvo ekipe iz Graca anulirao iz jedinog udarca u okvir gola na meču. Pre, a i posle izjednačujućeg gola, na terenu je postojao samo Šturm, što je na kraju nagrađeno pobedonosnim pogotkom u finišu meča.

PORTSMUT - SVINDON (tip 1, kvota 1,50) - rezultat 2:0

Domaćin je rutinski opravdao ulogu favorita i pobedom nastavio trku za mesto u Čempionšipu naredne sezone. Već u 8. minutu Kurtis je trasirao put Portsmuta, a vođstvo je u 64. minutu iz jedanaesterca udvostručio Harison. Trijumf nad Svindonom prvi je u zvaničnim susretima za nekadašnjeg premijerligaša još od 2000. godine.

ŠEFILD V. - VIKOMB (tip 1, kvota 2,10) - rezultat 2:0

Duel sa Vikombom za Šefild je predstavljao biti ili ne biti u borbi za opstanak u Čempionšipu, a gostovanje fenjeraša ispostavilo se kao laka prepreka. Otpor gostiju slomio je Rods u 34. minutu, a nakon što se Vikomb otvorio i potpuno spustio gard usledila je kazna Riča koji je u 76. minutu udvostručio prednost i potpisao pobedu kojom je Šefild preskočio Derbi, i bar na kratko izašao iz opasne zone.

ŽIL VISENTE - SPORTING (tip 2, kvota 1,60) - rezultat 1:2

Žil Visente je golom Fudžimota pokazao zube lideru i nagovestio da bi mogao da bude tek četvrti klub u prvenstvu koji je uspeo da otkine bodove sjajnom timu iz Lisabona. Ipak, Sporting je pokazao da ove sezone može da dođe do bodova i kad mu nije dan, te je golovima Koatesa u 83. i 92. minutu uspeo da spreči senzaciju i odnese ceo plen.

Opširnije pročitajte OVDE.

PRECRTAN

MANČESTER JUNAJTED - VEST HEM (tip 1, kvota 1,73) - rezultat 0:0, 1:0 posle produžetaka

Junajted je utakmicu osmine finala protiv Vest Hema dočekao kao favorit što je opravdao odnosom snaga na terenu i prikazanom igrom. Međutim, uprkos inicijativi domaćina Čekićari su uspeli da odole pred napadima Crvenih đavola i izbore produžetke. Konačno, u sedmom minutu nastavka, Mektomini je na asistenciju Rašforda pronašao put do mreže i poveo Junajted u četvrtfinale.

Detaljniji izveštaj pročitajte OVDE.

TORKI - VELDSTON (tip 1, kvota 1,45) - rezultat 1:1

Torki ne samo da nije opravdao ulogu favorita, već je tek u sudijskoj nadoknadi izbegao poraz od rivala koji u prethodnih pet kola nije osvojio ni bod. Lider Nacionalne lige se očigledno opustio usled velike bodovne prednosti što su igrači Veldstona kaznili golom Mendija u 36. minutu. Minimalno vođstvo gostiju bilo je na snazi do 91. minuta kad je Voters uspeo svom timu da obezbedi makar bod.

EMPOLI - PESKARA (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 2:2

Pregšt uzbuđenja doneo je duel Empolija i Peskare u okviru 22. kola Serije B, a rivali su nakon poslednjeg sudijskog zvižduka morali da se zadovolje sa po bodom. Iako su kao fenjeraš na megdan lideru došli bez velikih šansi, fudbaleri Peskare nisu poneli belu zastavu zbog čega su nagrađeni golom Buseljata u 49. minutu. Domaćin je za 10 minuta, golovima Ričija i La Mantije uspeo da režira preokret, međutim, Maćin je pogotkom u 79. minutu priredio jedno od najvećih iznenađenja dana.

FENERBAHČE - BAŠAKŠEHIR (tip 1, kvota 1,65) - rezultat 1:1, 1:2 posle produžetaka

Fenerbahče je u četvrtfinalu Kupa Turske morao da se oprosti od sna o trofeju koji čeka od 2013. godine. Duel je tekao po idealnom scenariju za goste - u 42. minutu su poveli preko Fernandesa, a tri miuta kasnije Lemos je dobio crveni karton što je dodatno otežalo posao Feneru. Ipak domaćin se u igru vratio u 72. minutu golom Valensije. Pogodak Ekvadorca vratio je nadu Fenerbahčeu, ali nije bio dovoljan da spreči iznenađenje, s obzirom na to da je Bašakšehir u produžetku poveo golom Turuča i minimalno vođstvo očuvao do kraja produžetaka.

Opširnije pročitajte OVDE.


tagovi

rezzime danasportsko klađenje

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara